2777
2789
عنوان

علت جلب توجه

197 بازدید | 19 پست

سلام 

ببنید یک روزی یک فرد به دروغ به یک خانومی میگوید که یک فردی قصد خواستگاری از شما را دارد و اون خانوم به دوستانش این موضوع را میگوید بعد که خب اون آقا پسر واقعاً همچین قصدی نداشته خب با اون فرد نه صحبتی می‌کنه و نه چیز دیگری بعد از یک سال اون خانوم اگر در دانشکده اون آقا حضور پیدا کنه و با همکلاسی های اون آقا پسر صمیمیت برقرار کنه تا حدودی و در داخل کلاس آن فرد حتی حضور پیدا کنه در حالی که رشته ی اپن خانوم تفاوت داره

آیا میشه گفت هدفش جلب توجه آن فرد هست یا میخواد بگه برای من اهمیتی نداری؟

ولی خب در مورد احتمال دوم اون آقا پسر در حق اون شخص ظلمی انجام نداده است یا صحبتی با اون فرد نکرده است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نباشه واست

چون اگر آقامنظور خودتون هستید

ن قولی دادید ن ظلمی کردید

صدای یک طوفان خاموش امابسیارویرانگرمیشنوم-از آن دردهایی ک آدم رابه درون خودش میکشاند،،،به سمت سکوت سنگین---جایی که فقط اشک های بی صداراه دارند----وقتی درآن حالت سکوت واشک هستم به یک چیز ملموس چنگ میزنم مثل پاهایم روی زمین💔تازمزمه های درونی ام ضعیف شوند..در میان جنگ درونی ام هنوز هم درچشم هایم رنگی هست ک میگوید بمان دخترت دخترت دخترت....بمان فقط بمان🩷❤️🧡رایامرسی ک توهستی 🩵💙💚💜

والا رفتارهای عجیب زیاد داره مثلا وقتی میخوای باهاش صحبت کنی انگار میخواد نشون بدهد براش مهم نیستی بعد فردا میاد دو ساعت تو کلاس دانشکده ما حضور پیدا میکنه من متوجه نشدم بالاخره بدش میاد یانه