2777
2789

😐 چرا فکر کردی خیلی عجیبه و الان همه می‌آییم میگیم وای نه ما صبح تا شب دم در توالت نشستیم ؟! معلوم که حال بهم زن دیگه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐 چرا فکر کردی خیلی عجیبه و الان همه می‌آییم میگیم وای نه ما صبح تا شب دم در توالت نشستیم ؟! معلوم ...

😂😂😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

من مه عاشق بوی بدن شوهرم بودم الان ازش متنفرشدم توالت که جای خوددارد

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

مخصوصا که دسشویی وسط پذیرایی باشه متنفرررمهمش بو گندش وسط خ‌نه ست

هواكش نداره 

خوشبو كننده خارجى بذار داخلش 

به حوله هاى داخل دستشويي اسپرى خوشبو كننده پارچه بزن 

اونوقت دستشوييتون بوى گل ميده جاى بوى بد 

😐😐😐

نه ما خیلی علاقه داریم 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

هواكش نداره خوشبو كننده خارجى بذار داخلش به حوله هاى داخل دستشويي اسپرى خوشبو كننده پارچه بزن اونوقت ...

کلا دسشویی وسط خونه حالمو بهم میزنه 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

دستشويي هاتون اگر بود ميده سيفون پشت روشويي رو چك كنيد اب به خوبى تخليه نميشه و شايد بيرون زدگى داره كه بو بالا ميزنه 

خدايي دستشويي ما اصلا بو نميده بر عكس هميشه بوى خوب ميده 

چون هم خوشبو كننده داره 

يه موقع هايي از قوطى ها يه موقع هايي از اون اسانس هاى بخارسوز 

حوله هم زود زود بشوريد و خوشبو كننده پارچه استونيش بزنيد بهش 

ديگه كيف ميكنيد بريد دستشويي 

عزيزم چون بوى بد ميده احتمالا اگر بوى بد نده بهتر ميشه باهاش كنار اومد

اخه اصلا خوب نیست 

ممکنه یکی درحال غذا خوردن باشه 

یکی جلو چشمش بره دسشویی صدای اب و 

نمیدونم حسش بده در کل 

همش جلو چشمه

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد