2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شیائومی نگیر 

من تجربه شو دارم مفتش گرونه 

سری سامسونگ خیلی بهتره حالا سری آ خیلی فوق العاده نیست اما در مقابل شیائومی خداس

من آ۷۳ داشتم قبلا 

آ۵۲ ام داشتم  خیلی خوب بود

حالا بنظرت شیامی یا آیفون سون پلاس

ببین باید دید کدومش نیازهای شما رو مرتفع میکنه 

اگر برند و کلاس رو فاکتور بگیریم خب شما میخوای مثلا 9 تومن هزینه کنی سون پلاس رو باید قدیمی بخری، پشتیبانی هم نمیشه دیگه اپدیت و ... رو نمیگیری باید هزینه اپل ایدی و... هم بدی و کلی امکانات اندرویدی هم نداری (البته که خود نرم افزار های اپلی به اندازه کافی کفایت میکنه و کیفیت بالایی داره) ولی اگر بخوای شیائومی بگیری خب گوشی 2024 نو با امکانات و ظرفیت بهتری میدن!

اما اگر محدودیت بودجه ندای ایفون ایکس یا 13 گزینه خوبیه

تو رنج 10 تومن خواستی بگیری سری پوکو شیائومی بگیری قوی تر هست همه چیش (پوکو ایکس 6 یا m5s)

ببین باید دید کدومش نیازهای شما رو مرتفع میکنه اگر برند و کلاس رو فاکتور بگیریم خب شما میخوای مثلا 9 ...

شیامی دارم ولی از دوربینش خوشم نمیاد موندم آندروید بخرم تا ۱۰چی بخرم که دوربینشم خوب باشه 

شیامی دارم ولی از دوربینش خوشم نمیاد موندم آندروید بخرم تا ۱۰چی بخرم که دوربینشم خوب باشه

برای دوربین سامسونگ و اپل عملکرد بهتری دارن ولی اون هم سری های قوی و بالا تو معمولیا باز شیائومی سر تره

خودم m5s دارم هر عکسش با دوربین 64 حدودا 13مگ هست!

برای دوربین سامسونگ و اپل عملکرد بهتری دارن ولی اون هم سری های قوی و بالا تو معمولیا باز شیائومی سر ...

پس من دست نگه دارمون باید اونموقع دست دوم بگیرم حداقل یکم پول جمع کنم یه چیز مدل بالاتری بخرم شیامی نوت11مال من دوربینش حوصلمو دیگه بریده

حدود 8-9اگر برای بازی هم میخواین که ردمی نوت 10 رو پیشنهاد میکم

نه بازی نه فقط دوربین میخام خوب باشه برا همین سون پلاس میخاستم ک همه مثل شما گفتن نمیخام دیگه 

آ72 یاآ52هم نمی‌دونم از شیامی پایین یا برتر