2777
2789
عنوان

همکار بدجنس

954 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها

من یه همکار دارم قبلا هم باهاش دوست بودم رفت و امد هم داشتیم. الان دیگه رفت و امد نداریمن

خیلی اهل حرف و حاشیه اس. بقیه رو هم با من بد میکنه

همه دوستاش بعد مدتی کاتش میکنن چون میشناسنش بعد یه مدت

همش پشت من و بقیه حرف میزنه

یه روز قیافه میگیره یه روز خوبه

خستم کرده

من وقتی جو بد باشه ناراحت میشم

شماهم از این همکارا دارید؟ چیکار کنم که برام مهم نباشه

من خیلی حساسم

the look in your flirty eyes still makes me feel like the most beautiful girl alive

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هروقت خوب بود بحرف هروقتم بد بود محلش نده.مطمئن باش بعدیه مدت همه میشناسنش.محیط کاررو واسه خودت جهنم نکن.این ادما از موش دووندن هراسی ندارن

وقتی خیلی پولدار نباشی خوبیش اینه که کسی به خاطر پول طرفت نمیاد بدیشم اینه که کلا کسی طرفت نمیاد
محلش نزار به کارت برس . تو محیط کار فقط کارت خوب باشه یعنی اولویت نسیت به بقیه کسی با حرف و حدیث به ...

بدبختی با هم ناهار میریم... مثلا میریم رستوران برا ناهار و اینا. مجبوریم تا یه حدی خوب باشیم. ولی من نمیتونم تحملش کنم. اونم حالا چند روز نبوده الان که اومده حسابی تو قیافس

ریختشو نمیتونم تحمل کنم

the look in your flirty eyes still makes me feel like the most beautiful girl alive
دارم از این چیزی که میگی بدترشو دارممممم

خوب چیکار میکنی باهاش؟ من عصبی میشم. خیلی حساسم

بقیه پوستون کلفته من نمیتونم

با حفظ احترام ازش فاصله بگیر . 

خیلی سخته همکار هایی با داشتن رفتارهای غیرطبیعی. 

سعی کن سرت رو گرم کنی و کمتر باهاش ارتباط بگیری. حتی وقتی باهاش برای صرف ناهار میری کم حرف بزن و خودتو مشغول موبایل و مجله کن .

بزار خودش عقب نشینی کنه از معاشرت با شما. 

منم داشتم از این مشکلات . خیلی سخته میدونم

منم یکی دارم متاسفانه  یروز اینقد باهات صمیمی و بگو و بخند یروز خود به خود جواب سلامم نمیده و میره تو قیافه منم اصلا محلش نمیدم

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید
منم یکی دارم متاسفانه   یروز اینقد باهات صمیمی و بگو و بخند یروز خود به خود جواب سلامم نمیده و ...

آی بدم میاد از آدمای دمدمی مزاج که معلوم نیست فازشون چیه   

منم یکی رو این مدلی میشناختم، بعد یه مدت دیگه کلا تحویلش نگرفتم، چه اون حالش خوب بود چه بد! چون اعصابمو میریخت به هم   

واااای عین همکار من 

یه روز میگه دوستت دارم یه روز جواب سلام نمیده 

متاسفانه منم خیلی حساسم یکی اخم کنه نمیتونم کار کنم 

ولی دارم شروع میکنم بی محلی میکنم بهش شاید بهتر بشه

اگر به خانه ی من آمدی                                         برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم....