من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس🦁 ( من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔)
تو زندگیم یک نفر بود خیلی دوسش داشتم بین خودمون بمونه ها هنوزم دوسش دارم امانشدکه بمونه رفت بعد اون دیگه نتونستم کسی رو مثل اون دوست داشته باشم ادما میان ومیرن باهام گرم میگیرن که بهم نزدیک بشن اما من تو یه دنیای دیگم عین خیالمم نیست با سرد بودنم کاری میکنم که ازم دور بشن که باورشون بشه بی احساسم که ازم بدشون بیاد وفاصله بگیرن مریض نیستم ولی وقتی ییار یه نفر واز ته قلبت دوست داری دیگه هیچوقت این حسو نمیتونی با کس دیگه ای تجربه کنی میدونی حسای واقعی هیچوقت فراموش نمیشن فراموشی برای کسایی که یا از روی هیجان با تنهایی یک نفرو دوست دارن که توی که حست واقعیه
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس🦁 ( من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔)
خواب ندارم خوراک ندارم حوصله ندارم یک بعض سنگین اذیتم میکنه
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»