2777
2789
عنوان

شوهرم😤

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 49 پست
ب جنبه مثبتش فکر کن داشته عاشقانه نگات میکرده بعد یاد فیلم افتاده 🤗

نه بابا می‌خواسته بیدارم کنه خودش گفت 😤

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی وحشتناکه چشاتو بازکنی ببینی یکی بت ذل ذره 😐

من برام پیش اومده و تا مرز سکته رفتم. اغراق نمیکنم.واقعا قلبم درد گرفت. دوتا پرانول خوردم. دخترم بود البته... الان دیگه همشون میدونن یباره منو نباید با اینکارا بترسونن. یا که توتاریکی بیان بالاسرم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اخه ادم توی خواب اصلا خوشگل و رمانتیک نیستتت🫠🫠🫠

وای منکه میخوابم واقعا درحدِ یه هیولا میشم....اینایی که نازو رمانتیک با صورت آرایش شده و موهای مرتب و یه لبخند گوشه لبشون میخوابن فقط واسه تو فیلما و رماناست.... 

من یجوری دهنم تو خواب بازه تا تهه شکممو میشه دید...جدیدن که یه آپشن دیگهم بهم اضافه شده چشمامم تو خواب یه کوچولو باز میمونه😐

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

نبابا بعید بدونم بخاطر نت دلش بیاد بیدارت کنه همون داشته با عشق نگاهت میکرده یهو بیدار شدی هول شده ن ...

اگه بدونی به خاطر چه چیزایی تا الان بیدارم کرده 🥴این که چیزی نیست 😂

من برام پیش اومده و تا مرز سکته رفتم. اغراق نمیکنم.واقعا قلبم درد گرفت. دوتا پرانول خوردم. دخترم بود ...

منم همینجوریم وقتی بیدارم ولی درازکشیدم براخواب میگم نکنه دخترم الان پاشه بیا دس بزنه بهم خیلی حس بدیع

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

😂😂❤️

یادم اوم یه خاطره ای بگم؛ 

چن سال پیش رفته بودیم شهرستان؛ خونه قوم همسرم.

ماهواره ؛ داشتن؛ سریال ترکی بود؛ زنه رو مبل خوابیده بود؛ شوهرش اومد بغلش کرد؛ گذاشتش رو تخت؛

همون حین؛ عروس عمه ی شوهرم به من گفت؛نگاه کن؛ مَرده چکار کرد؟ منم گفتم؛ مردم شانس دارن؛ حالا ما اگه رو مبل بخوابیم؛یه لگدم میزنن؛ در کونمون؛ میگن پاشو سر جات بخواب؛

یعنی شوهرم و فامیلش پوکیدن از خنده.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
یادم اوم یه خاطره ای بگم؛ چن سال پیش رفته بودیم شهرستان؛ خونه قوم همسرم.ماهواره ؛ داشتن؛ سریال ترکی ...

😂😂😂این فیلما همه دروغههه من یه بار خوابم برد رو زمین شوهرم اومد پا گذاشت رو موهام موهام کشیده شد وحشت کردم از خواب پریدم 😑 گفت حواسم نبود ندیدمت

وای منکه میخوابم واقعا درحدِ یه هیولا میشم....اینایی که نازو رمانتیک با صورت آرایش شده و موهای مرتب ...

بهش میگن خواب خرگوشی. یکی از بچه های منم این مدلیه،ولی ناجور. با چشم کااااملا باز میخوابه. کسی که ندونه فکر میکنه بیداره.  عکسشو بزارم باورت نمیشه که خوابه..چون چشماش کاااملا بازه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎