2777
2789
عنوان

سرطان خون

117 بازدید | 8 پست

خدای نکرده اطرافتون کسی مبتلا بوده ؟ علاعمش چیه از کجا فهمیدین 

من ۲۷ سالمه وزن کم کردم اصلا وزنم نمیره بالا چند باری سرم گیج رفته سیاهیی رفته امروز هم تف کردنی توش دو سه قطره خون دیدم

یه آزمایش بده گلم. انشالا که چیزی نیست

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خون از دندونت اومده شاید مثل من فوری نرو سراغ سرطان 

تو زندگیم یک نفر بود خیلی دوسش داشتم بین خودمون بمونه ها هنوزم دوسش دارم امانشدکه بمونه رفت بعد اون دیگه نتونستم کسی رو مثل اون دوست داشته باشم ادما میان ومیرن باهام گرم میگیرن که بهم نزدیک بشن اما من تو یه دنیای دیگم عین خیالمم نیست با سرد بودنم کاری میکنم که ازم دور بشن که باورشون بشه بی احساسم که ازم بدشون بیاد وفاصله بگیرن مریض نیستم ولی وقتی ییار یه نفر واز ته قلبت دوست داری دیگه هیچوقت این حسو نمیتونی با کس دیگه ای تجربه کنی میدونی حسای واقعی هیچوقت فراموش نمیشن فراموشی برای کسایی که یا از روی هیجان با تنهایی یک نفرو دوست دارن که توی که حست واقعیه

فقط ازمایش خون بده ممکمنه هزار تا علائم ببینی که همشون بهت حس سرطان بده ولاغیرگاهی استرس و تغییرات ه ...

ازمایش خون دو ماه پیش دادم دکتر گفت کم خونی داری درصورتی که گلبول قرمزم کم بود