2777
2789

فقط وقتی پریود میشن ولشون نکنید برید سختم بهشون نگیرید 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بعضی از پدر مادرا فکر میکنن با بچه هاشون رفیقن در حقیقت خیلی هم ازشون دورن

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوبه دختر داشتن. خوش به سعادتتون. کاش منم یکی داشتم. خدا براتون نگهشون داره و انشالله خوشبخت بشن.  من یک پسر چهارده ساله دارم. که خدارو شکر خیلی فهمیده اس و  باهاش مثل یک رفیق رفتار میکنم. رابطمون خیلی عالیه.  

به نظرم با نوجوان باید دوست بود و جنسیت اونقدرها فرقی نداره. 

چقدر خوبه دختر داشتن. خوش به سعادتتون. کاش منم یکی داشتم. خدا براتون نگهشون داره و انشالله خوشبخت بش ...

عزیزم یه کم از تجربه هاتون درارتباط با پسر نوجوون میگید؟

چون منم یه پسر ده ساله دارم الان رابطه مون خوبه اما برای نوجوونیش دوست دارم آگاهتر باشم

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید
فقط وقتی پریود میشن ولشون نکنید برید سختم بهشون نگیرید 

قبول دارم ولی وقتی اون جوریه که انقد ازیتم میکنه 

مثلا بعد چهار ماه عقب انداختن با اینکه روز قبلش حموم بوده باز میخاست بره ،،،،،،،،

چقدر خوبه دختر داشتن. خوش به سعادتتون. کاش منم یکی داشتم. خدا براتون نگهشون داره و انشالله خوشبخت بش ...

دختر داشتن خوبه ولی بیشترش سخته اونم تو این زمونه که همه مردم عقلشون تو چشمشونه

عزیزم یه کم از تجربه هاتون درارتباط با پسر نوجوون میگید؟ چون منم یه پسر ده ساله دارم الان رابطه مون ...

خدا بهتون ببخشه. 

بزرگترین تجربه من اینه که به بچه ها نباید دروغ گفت . وقتی کنارشونی خودتم باید بچه و همدلش بشی. رازدارش باشی و کمکش کنی.  نباید ازتون بترسه و طوری رفتار کن که همه چیز رو براتون تعریف کنه.  سعی کن مثل دوستت بشه برات. بهش مدام اعتماد به نفس بده.  اجازه بده کارهایی که دوست داره انجام بده.  با حفظ امنیتش. 

بچه ها اسمشون بچه اس. دقت کنی در خیلی مسائل فهمیده و عاقلن. این احساس رو در وجودشون پرورش بدید. 

موفق باشی

فقط توروخدا تا کاری غیر چارچوب و غیرعرف نکرده گیر ندین میخواد بجای درس موسیقی گوش بده فیلم ببینه کت ...

تا حتا سینما وپارک نه ماخوب ما ازاون خانواده ها نیستیم 

مشکل منم همینه 

میگه برا تولدم برم پارک منم باز مخالفت باز ،،،،