2789
عنوان

نفرین دشمن

164 بازدید | 17 پست

از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام منقول است :

هر کس با ایمان سوره مبارکه تبت را به جهت هلاک دشمن 7 بار با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند دشمنش هلاک شود

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

تَبَّتْ يَدَا أَبِي لَهَبٍ وَتَبَّ ﴿۱﴾

مَا أَغْنَى عَنْهُ مَالُهُ وَمَا كَسَبَ ﴿۲﴾

سَيَصْلَى نَارًا ذَاتَ لَهَبٍ ﴿۳

وَامْرَأَتُهُ حَمَّالَةَ الْحَطَبِ ﴿۴﴾

فِي جِيدِهَا حَبْلٌ مِّن مَّسَدٍ ﴿۵﴾

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 230

هر کس خوند به نیت دشمنم آقای علیرضا، بگه براش حمد بخونم ممنون

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چیکار کرده؟

مریضم کرده تنم سالم سالم بود الان باید برم زیر تیغ جراحی دلیلش این بوده که موفق بودم چشم نداشت منو ببینه امیدوارم به این وقت عزیز امام زمان انتقام منو ازش بگیره مرتی..که کثا..فت

مریضم کرده تنم سالم سالم بود الان باید برم زیر تیغ جراحی دلیلش این بوده که موفق بودم چشم نداشت منو ب ...

ای بابا 

شکایتی کردی ؟؟؟

نامرد چ نسبتی باهات داشت ؟

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

ای بابا شکایتی کردی ؟؟؟نامرد چ نسبتی باهات داشت ؟

به قرآن قسم هیچی اصلا من نمیشناختمش الان مشکوک به سرطانم خدا ازش نگذره ... اگه خدا ازش بگذره من از خدا نمیگذرم شب و روزم شده گریه

تجربه‌ی من بعد این همه سختی کشیدن اینه که انشالله عزاشو ببینم چون من نه میشناختمش نه کاری به کارش دا ...

انشالله که هرچه زودتر مشکلتون حل بشه 

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

به قرآن قسم هیچی اصلا من نمیشناختمش الان مشکوک به سرطانم خدا ازش نگذره ... اگه خدا ازش بگذره من از خ ...

پس چرا صدمه زده ؟؟ 

برو شکایت کن البته پروسه اش طولانی هست ولی ارزششو داره

هیچ مدرکی علیه اش ندارم داشتم دهنشو سرویس میکردم

به هر حال با یک وکیل منصف صحبت کنی خیلی بهتره نه اینا مه تا دیدمت میگن مشکلتو صدردرصد حل میکنم حالا ۲۰ میلیون بده برای وکیل بگرد تا خوبشو پیدا کنی 

کسی بهت کفته این اقا بهت صدمه زده یا خودت حدس زدی یا خودش بهت گفته

به هر حال با یک وکیل منصف صحبت کنی خیلی بهتره نه اینا مه تا دیدمت میگن مشکلتو صدردرصد حل میکنم حالا ...

مدرکی ندارم چون ندارم دارم آتیش میگیرم از این ناراحتم بله یکی از اطرافیانم بهم غیر مستقیم گفت چون اون خانوم هم باهاس در ارتباط هست به کنایه و نیشخند گفتش زندگی رو سخت نگیر عقده‌های نداشتنشو خالی کردن الان من موندم و با یه تیکه گوشت

مدرکی ندارم چون ندارم دارم آتیش میگیرم از این ناراحتم بله یکی از اطرافیانم بهم غیر مستقیم گفت چون او ...

اخه اکثر خانما اب زیرکاه هستن و دروغ گوی خوبی هستند طرف هم اصلا نمیشناختیش اونم نمیشناختت بعد همینجوری سر هوا بهت اسیب زده اصلا جور نمیشه ممکنه همین خانم ک میگی مشکل برات درست کرده انداختتش گردن یکی دیگه 

از این مدل پرونده ها دیده بودم اخه

تو غذا جیزی ریخته بودن؟

نمیدونم اینقدر که گیجم که ذهنم به جایی قد نمیده

کاملا حق داری بهت حق میدم 

حالا بشین از اول بدون تعصب راجع به اون اقا هرجی تو ذهنت هست بنویس و پیشنهاد بهتری که بهت میتونم بدم با یک وکیل دلسوز حتما مشورت کن حتما حتما