2777
2789
عنوان

پسردایی همسرم

562 بازدید | 31 پست

پسردایی همسرم به من بی احترامی کرده و پشت سرم گفته من دروغگو هستم نمیشه روی من حساب کرد عمدا اینو گفته الکی گفته من دروغی نگفتم حالا نامزدم با این خیلی صمیمی هست به نامزدم گفتم این پسرخالت منو بی حرمت کرده باهاش نگرد میگه پس توهم با ابجیت نگرد میگم جایگاه خواهر با پسردایی یکیه ؟! هی حرفشو تکرار میکنه خیلی ناراحتم که اصلا براش مهم نیست پسرداییم منو بی جزمت کرده بنظرتون چیکار کنم ؟ برام مهم نباشه نامزدم پشتم نیست و باهاش میگرده ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسر خاله مسر دایی؟

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

خب همه چی تقصیر بی خیال بودن نامزد شماست!  

بگو زن و شوهریم هرکی پشت من بگه یعنی به تو توهین کرده هرکی هم به تو بد بگه به من توهین کرده دوتایی نباید بزاریم کسی بی احتراممون کنه

خب همه چی تقصیر بی خیال بودن نامزد شماست! بگو زن و شوهریم هرکی پشت من بگه یعنی به تو توهین کرده هرک ...

گفتم اصلا براش مهم نیست همین که با خودش خوب باشن کافیه جتی به پسرداییش گفته جواب تلفن منو نده قبلنا که نامزدم جواب نمیداد زنگ این میزدم گوشی بده نامزدم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792