2777
2789
با اینهمه کار حس عقب موندن داشته باشی پس من حق دارم 😐😂

میدونی تو زندگی‌مشترک جلو عم 

اما حس میکنم راجب‌کارای مخصوص به خودم مثل یاد گرفتن زبان و... باید وقت گذاشت.جای کار داره

ولی باید صبر کنم بچه هام بزرگ شن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای ازدواج تا 30 سالگی عجله نکنتا میتونی تلاش کن حتما حتما یه حرفه یاد بگیربیمه کن خودتو. پس انداز ...

اخه من دوس ندارم از ۲۶ سالگی دیر تر ازدواج کنم 

الانم خیلی پشیمونم ک خاستگارای خوبمو رد کردم😐😂 ببخشید صادقانه گفتم

و اینک اتفاقا یکیو دوس دارم ک نمی دونم حس اون چیه به من

بزار خواهرانه یه چیزی رو بهت بگم

توی این جامعه شاغل باشی باسواد باشی خلاصه فول باشی بازم مجرد باشی ارزشی نداره و حس خوبی نداری

پس اگه موقعیت خوبی پیش اومد الکی رد نکن

قوی!منتظر معجزه! 

۲۲ سالمه ، ۱ ساله مامان هستم دانشجو تربیت معلم سال آخرمه دبیر هستم😂 احتمالا برنامم برای ۲۳ سالگی بچ ...

اها خیلی عالیه ک هم ازدواج کردید هم درستونو ادامه دادید

ازدواج نمیکردم ((حداقل ازدواج سنتی و بدون شناخت نمیکردم ))کارم رو ادامه میدادم و با پس اندازم دنبال هنر و ورزش میرفتم و تحصیلاتم رو ادامه میدادم نمی‌دونم شاید با ازدواج اشتباه به آدم افسرده تبدیل شدم و هیچ پیشرفتی نکردم بعد از ازدواج‌

اما با توجه به اینکه سن ازدواج بالا رفته الان به نظرم ۲۳ خیلی زوده برای ازدواج 

بزار خواهرانه یه چیزی رو بهت بگمتوی این جامعه شاغل باشی باسواد باشی خلاصه فول باشی بازم مجرد باشی ار ...

اره منم همین نظرو دارم

موقعبت خوب خاستگار داشتم خیلی و الکی رد کردم و الان یکی دو ساله اونقدر خوب نیستن مث قبل