2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم😔😭

352 بازدید | 13 پست

میترسم خیانت ببینم خودمو میکشم 

شوهرم مرد خوبیه چشم پاک اهل زندگی

مث خوره افتاده به جونم 

آخه کاری هم نمیکنه 

شوهرم حتی مجازی هم نداره 

جایی بدون اطلاع من نمیره 

مجرد هم بودم این فوبیا رو داشتم چون اطرافم خیانت زیاد دیدم

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا دستی دستی زندگیتون رو به چخ ندادید به یک روانشناس مراجعه کنید برای رفع این ترس نادرستتون

#حامی_فمینیسم (اگر فمینیست بودن بی‌عفتیه، من بی‌عفت ترینم☺️) لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند  . به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید                                                         دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره! 

از این تاثی گرفتی؟ اگه اینقد حساسی خب نباید اینجا عضو شی

قبلا هم تو اطرافیان دیدم

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

زن بی حیا هم زیاد شده واسه همین ادم میترسه من بعضی وقتا با خودم میگم این همون جامعه ست؟ بعضیا یجوری ان انگار تو ایران بزرگ نشدن یهویی از خارج انداختنشون اینجا 

#غزه خوندن این تاپیک ده دقیقه بیشتر وقتت رو نمیگیره https://www.ninisite.com/discussion/topic/12808447/طب-سنتی-چیه                         خدا شفا رو توی گیاهان زیادی گذاشته من بعد از اینکه گیر یه دکتر بی وجدان پولی افتادم این تاپیک رو زدم امیدوارم همیشه سلامت باشید❤️❤️❤️❤️❤️

زن بی حیا هم زیاد شده واسه همین ادم میترسه من بعضی وقتا با خودم میگم این همون جامعه ست؟ بعضیا یجوری ...

لطفا انگ نزنید

خارجیا نه انقدر سنتی و افراطین و نه خراب

تازه بینشون معتقد به دین هم هست که براشون واقعا مهمه چه درست چه غلط

#حامی_فمینیسم (اگر فمینیست بودن بی‌عفتیه، من بی‌عفت ترینم☺️) لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند  . به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید                                                         دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره! 

زن بی حیا هم زیاد شده واسه همین ادم میترسه من بعضی وقتا با خودم میگم این همون جامعه ست؟ بعضیا یجوری ...

اگه فرضا همسرتون خائنه

فقط بخاطر ذات خودش بوده عزیزم

نه زنای بی حیا و...

همسرتون متعهده ب شما نه زنای دیگه 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
لطفا انگ نزنیدخارجیا نه انقدر سنتی و افراطین و نه خرابتازه بینشون معتقد به دین هم هست که براشون واقع ...

همون خارچ پ و ر ن داره عزیزم 

حالا شما به پ و ر ن ا س ت ا ر نمیگی خراب ما باید اعتقاداتمون رو طبق حرفای بی سر و ته شما تنظیم کنیم و مواظب باشیم به خراب انگ خراب بودن نزنیم تا صدای روشنفکر ها درنیاد؟ 

اره من هم سنتی ام هم افراطی درمقابل همچین نگرش هایی 

و تو ایران این چیزا قفل بود اما یکی یکی داره گندش درمیاد بعد از اون جنبش شهوت زده هرروز تو ایران هم داره فیلم و عکس درمیاد

#غزه خوندن این تاپیک ده دقیقه بیشتر وقتت رو نمیگیره https://www.ninisite.com/discussion/topic/12808447/طب-سنتی-چیه                         خدا شفا رو توی گیاهان زیادی گذاشته من بعد از اینکه گیر یه دکتر بی وجدان پولی افتادم این تاپیک رو زدم امیدوارم همیشه سلامت باشید❤️❤️❤️❤️❤️