واقعا مثل رفیق میمونه یا یه طرز فکر دیگه ای اگه طرف حتی خیلییی شعور داشته باشه و سینگل نباشه و همش از اون باهات حرف بزنه ولی بعضی اوقات بگه خواهر بعضی اوقات دخترم
باز بنظرتون میشه یه رابطه خواهر برادری سالمی داشت؟
همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️
آقا واقعا حس عذاب وجدانم امشب نابود شد ممنونم هم از شما هم از خانواده خوبم هم دوستم که راهنماییم کرد ...
سلامت باشین
امیذوارم دز اینده با مردی قرار بگیرید که جبران کل محبت ها بشه بزاتون✨
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .
نه خواهش میکنم میدونی همین فهم بالا بعضیا باعث میشه احساس کمبود داداش پیدا کنم
اره میفهمم
زندگی همبشه چیزای خوبو همون لحظه بهمون نمیده
میزاره تو کف باشیم
حداقل برای من اینجور بوده متاسفانه
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .
جبران محبتام با پدر مادرمه دختر مستقلی هستم فوقش با حیوون خونگیم صحبت میکنم این روزغ
اینم خوبه درسته بنظرم
چون خودم دردشو کشیدم نمیخاستم کسی بی گدا به دل دریا بزنه