دوستان به پسرا باید گذشته رو توضیح داد؟من هرسری دیدم کسی از گذشتش برای اقایی تعریف کرده مورد استفاده قرار گرفته یا تو سری خورده بابتش حتی اگر چیز خاصی نبوده و شک اقا رفته به چیزایی که تو زندگی دختره واقعا اتفاق نیفتاده بوده یعنی ما که بستگانشیم و نزدیکاش خبر داشتیم ولی نمیتونسته ثابت کنه
نه در حد جزئیات فقط کلیات گفته بشه کافیهگذشته خیلی مهمه شما فکر کن خدایی نکرده کسی که اومده خاستگاری ...
گذشته ایشون این بوده که تو رابطه بوده با یه اقایی ولی خب وقتی گفته بهش تهمت این خورده که صد در صد روابط نامشروع داشتی و قایم میکنی هیچ دختری راستشو نمیگه مگه میشه پسر تو زندگیت بوده و پاک باشی و از ایت قبیل حرفا ایا گفتن اینا لازمه واقعا؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گذشته ایشون این بوده که تو رابطه بوده با یه اقایی ولی خب وقتی گفته بهش تهمت این خورده که صد در صد رو ...
در حد دوستپسر داشتن و تعدادش میشه جزئی گویی و نیازی نیست ولی اگر رابطه داشته باشه با پسر باید قبل از عقد مرد بدونه که باکره نیست، مرد هم خاست ازدواج میکنه نخاست دیگه انگ زدن و تهمت زدنش معنی نداره بره به سلامت
در حد دوستپسر داشتن و تعدادش میشه جزئی گویی و نیازی نیست ولی اگر رابطه داشته باشه با پسر باید قبل ...
رابطه نداشته با شخصی ولی میگه با شخصی اشنا شم نگم کلا با کسی در ارتباط بودم خیانت هست در حقش؟چون به هرکس گفته بهش تهمت زدن واسه اشنایی یا پیشنهادات بیجا دادن