2777
2789
عنوان

درد ناشناخته

2909 بازدید | 38 پست

من از اول سال پايين پهلوي چپم درد مي كنه و به پاي چپم ميزنه دكتر زنان گفت زخم دهانه رحم داري ولي اين درد ربطي به اين مشكل نداره دكتر گوارشم رفتمو گفت مشكلي نيست و سه بار هم سونوگرافي رفتمو چيزي نشون نداد خيلي نگران بارداريم هستم و اين درد هم كلافه م كرده هر دكتري كه فكر مي كردم رفتم و كلي دارو مصرف كردم اما نتيجه نداد لطفا اگر تجربه مشابه داريد راهنماييم كنيد يا دكتر خوبي اگر ميشناسيد معرفي كنيد ،مرسي 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در پهلو معمولن مربوط به کلیه یا کیست تخمدان یا اپاندیس و ...اینا میشه.اما خب شکر خدا ر تی سونو و چیزی نبوده.

ببین از سرما هم میشه ها!!کمرتو ببند و گرمیجات بخور(اگه باردار نیستی)

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

منم دقیقا اینجوری بودم حتی گفتن شاید سنگ مثانه یا کلیه هست واسه منم به کشاله رانم میزد و زیر شکمم درد وحشتناک میگرفت ولی بیشتر سمت راست زیر شکمم درد میگرفت کلا تمام سونوها و کشت ادرار  و کولونوسکوپی روده هم دادم آخرش هم همه چیز خوب بود تا اینکه رفتم پیش یه دکتر داخلی بهم گفت احتمال زیاد انقباض عضلاتت هست که کاملا درست گفت سعی کن کیف آب گرم بزاری قبلش ویکس بزن بهد کیف آب گرم بزار البته دکتر گفت حتما برو استخر و توی استخر راه برو من چون از عفونت استخر میترسیدم نرفتم ولی جکوزی هم خوبه...احتمال میدم شما هم مثل من انقباض عضلاتت باشه

منم دقیقا اینجوری بودم حتی گفتن شاید سنگ مثانه یا کلیه هست واسه منم به کشاله رانم میزد و زیر شکمم در ...

نظر منم همینه

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو