2777
2789
عنوان

خوبی های بودن بچه توی‌ خونه‌

129 بازدید | 4 پست

اتفاقات خوبی که با بودن بچه توی زندگیتون رقم خورده چی‌بوده؟

گاهی وقتا بچه ها انقدر کلافه میکنن ادمو که ما والدین پیش خودمون میگیم آخه من چه گناهی کردم مادر شدم 

من قبل از بارداریم خیلی نشخوار ذهنی میکردم 

یه بند تو خودم یه اتفاق رو بالا پایین میکردم و هی بیشتر تو خودم میرفتم و بیشتر عذاب میدادم ، وسواس فکری هم تا حدودی داشتم 

از وقتی دخترم اومد انقدر سرم‌ گرم شده که وقت برای این فکرا ندارم 

نی نی من هنوز نیومده ولی کلی خیر و برکت مادی و معنوی برامون اورده کلی عشق اضافی به جمع دو نفرمون اضافه کرده و امید به زندگی و تلاشمون رو هم بیشتر کرده 😍🤩

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی من هنوز نیومده ولی کلی خیر و برکت مادی و معنوی برامون اورده کلی عشق اضافی به جمع دو نفرمون اضا ...

اره واقعا برکت میارن 😍

انشاالله صحیح و سلامت به دنیا بیاد 😍🥰

دیگه باشوهر یه بحثیو بیخودی کش نمیدیم وبلند باهم صحبت نمیکنیم..چون پسرم میترسه..باورت میشه خیلی از ص ...

دقیقا 

باورت میشه ما تا قبل از بچه باهم زیاد حرف‌ نمیزدیم ؟

موضوع های مشترک زیادی برای صحبت نداشتیم 

بچه و موضوعات پیرامونش باعث شد ما با هم صمیمی تر بشیم