2777
2789
عنوان

بعد ازدواج دیگه …

304 بازدید | 19 پست

خیلی سخت زن بودن تو ایران 

اصلا آدم توی ایران نباید ازدواج کنه 

نباید بچه دار شه 

فک کن بعد ازدواج دیگه دختر خونه نیستی دیگه حتی تو خونه بابات هم جایی نداری 

من پدرم فوت کرده 

اینقدر دلم براش تنگ شده 

مادرم هم یک زن خانه دار که هزار و یک مشکل و گرفتاری داره 

منم تو زندگیم غرق بدبختی های خودمم

دلم میخاد برگردم به چند سال قبل 

که دختر خونه بابام بودم 

حس پرنسس بودن داشتم حالا هرچی که نبود هرچی که بود بالاخره غصه اش کمتر بود 

اینکه بعد از ازدواج گرفتار مشکلات باشی یا پرنسس انتخاب خود شخصه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو خونه بابامم و فهمیدم آدم تا ی سنی باید پرنسس باشگه بعدش دیگه سرباره و باید بره 

واقعا دلم میخواد برم ازدواجم نشد حداقل خوابگاه

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

حس پرنسس بودن داشتی ولی هیچی نبود؟چی میگی

آدم خونه باباش اگه امکانات انچنانی هم نداشته باشه غرور داره ناز داره به مال و دارایی ربطی نداره 

خونه شوهرت باشی طرف ملیلردر باشه اما هی بزنه تو سرت احساس پادشاهی میکنی؟

منم تو خونه بابامم و فهمیدم آدم تا ی سنی باید پرنسس باشگه بعدش دیگه سرباره و باید بره واقعا دلم میخو ...

من نوزده سالم بود ازدواج کردم خب طرفای ما اونموقع همه تو سن کم ازدواج میکردن منم منتظر بودم زودتر ازدواج کنم اما امان از آدم اشتباه 

فک کن اونموقع احساس سرباری میکنی بعد انتخاب اشتباه و آوردن دوسه تا بچه چه احساسی میتونی داشته باشی نه راه پس داری نه پیش مستقل شدن و دست در جیب کردن هم ی حمایتی سرمایه ای چیزی میخاد نه الکی الکی شعار دادن و از دور نظارت کردن آسون 

ولی وقتی تو بطن ماجرایی فرق میکنه همه چی 

عززززززییییززززم تو هنوزم یه پرنسسی خودتو باور کن یه چیزی بگم کلا سعی کن حتی به شوخیم خودت کشورت و و ...

شوهرم اخلاقش گوه هیچی نداره جز پول 

ولی اینقدر به خودش مینازه که نگو. 

با کوچکترین حرفی میگه مکه خونه بابات؟؟!!!

برو خونه بابات 

شوهرم اخلاقش گوه هیچی نداره جز پول ولی اینقدر به خودش مینازه که نگو. با کوچکترین حرفی میگه مکه خونه ...

ولی یه سری دخترا حتی توی خونه باباشون هم سرکوفت میخورن پس ربطی به خونه پدری یا شوهری نداره همش شانسه

دقیقا من فک نمیکردم شوهر کردن فقط غمو غصه هستدلم میخواد به دوران مجردیم برگردم

ما چی فکر میکردم و چیشد !!!

من که اینقدر غرق تو رمان خوندن بودم حس میکردم چه زندگی عاشقانه ای در انتظارم اما حرمت های شکسته شده رها کردن و برگشتن و سبک کردن خودم‌و خانواده ام منت گذاشتن شوهر عوضیم فامیلا مزخرفش همه و همه باعث شده از زندگیم سیر بشم

ولی یه سری دخترا حتی توی خونه باباشون هم سرکوفت میخورن پس ربطی به خونه پدری یا شوهری نداره همش شانسه

من هم سر کوفت میخوردم ولی جنس سر کوفت خوردنش هم فرق داره من زندگی گل و بلبلی نداشتم ولی حس خوبی به خودم داشتم 

برای خودم غرور داشتم فکر میکردم زندگیم عوض میشه تغییر میکنه الان میبینم عکس عوض نشد عوضش به بن بست رسیدم نه میشه جلو رفت نه میشه به عقب برگشت هیچی نبود هیچی

سرکوفتی که همسر میزنه ی جور دیگه است حس اضافه بودن سربار بودن و ی حس بدی داری 

ولی خونه پدر با خودت میگی بابام. مامانم 

بالاخره که چی