2777
2789
عنوان

خواب بعد کنکور

326 بازدید | 36 پست

تجربش کردید؟؟وقتی از سر جلسه میای بیرن میری خونه میخوابی بدون استرس و اظطراب و تموم شدن همه ی اون سختی ها چه حسی داره بگید 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

اره ۴ باااار

اتفاقا اصلا حس خوبی نداره😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا حس خوبی نداره😐 تا اعلام نتایج ۴۸ بار مردم زنده شدم

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

۴ بار چطوری ؟؟واقعا چرا حس خوبی ندارع

خب هر سال دوتا کنکور هست دیگه

استرس اینکه خوب دادی یا نه

امسال قبول میشی یا نه

رتبت چند میشع

همششششش تو سایتای تخمین رتبه ای

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

نه اصلا حس خوبی نداره😐 تا اعلام نتایج ۴۸ بار مردم زنده شدم

🫤🫤ای وااای چه بد من فک میکنم حس خوبی داره امسال تجربه میکنم 😂😂

اره بابا کلا تا وقتی نتایج قبولی اومد خواب نداشتم شب بعد از اعلام نتایج هم از هیجان خوابم نبرد😐

واای خدا اون که هیچ دیگ 😍😍آخییی از خوشحالی نتیاج واای معلومه از هیجان اصلا نمیشه خوابید 🥹😂کلی در مورد دانشگاه رشته و خیال میبافی آخرش میری میبینی چقدر رو مخه

من پارسال زیاد نخوندم برا کنکور ولی خب خونده بودم بالاخره

و یک ساعت بعد کنکور اینطوری بود که نصف وجودم خوشحال بود که تموم شده نصف دیگه‌ش میترسید لازم باشه دوباره شروع شه درنتیجه اصلا خوابم نمیبرد و کل تابستون به خاطر این اعصاب نداشتم  

کنکورم بدی استرس نتیجه رو داری منم فکر میکردم امسال بهترین تابستون زندگیمه ولی تمامش با استرس و ترس از بی‌برنامگی‌های سنجش گذشت 

ادم بلد ک نباشه صبور و اروم باشه مهم نیس تو چ مرحله‌ای از زندگیه، همیشه استرس داره..

من خودم ازونان

ازم پرسید به خودت افتخار میکنی؟ گفتم خیلی زیاد:) گفت چرا؟ گفتم چون هیچکس نمیدونه من چندبار شکستم و دوباره بلند شدم و خودمو ساختم تا اینی باشم که هستم....      https://abzarek.ir/service-p/msg/2098084 لینک ناشناسم( همینطوری مثلا :) )

خب هر سال دوتا کنکور هست دیگهاسترس اینکه خوب دادی یا نهامسال قبول میشی یا نهرتبت چند میشعهمششششش تو ...

این سایت ها همش الکی هست کلا سنجش جور دیگ حساب می‌کنه به اینا اعتبار نیست اصلا 😂😂اخییی اره راست میگی 

🫤🫤ای وااای چه بد من فک میکنم حس خوبی داره امسال تجربه میکنم 😂😂

ببین اگه همه رو بری بالای ۶۰ بزنی و چک کنی درست باشه، خیالت راحته و اوکیه. منتها مثلا خودم لب مرزی بودم. به همین خاطر ترسناک بوذ

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”