2789
عنوان

طلاق تو عقد

347 بازدید | 18 پست

من تو تایپک هتی قبل توضیح دادم که با خانواده همسرم خیلی مشکل داشتم مدام دخالت داشتن ازدواج دوم همسرم به صورتی رسمی سه چهار بار هم نامزد کرده بود من ازدواج دوم رسمی بودم 

بیماری روماتیسم و قندش رو پنهان کرده بود خرج خانواده اش رو میداد مادرشوهرم تو همه چی دخالت میکرد کلا سلیطه ای بود بعدها فهمیدم شوهرم تو ویلا اجاره دادن فاحشه هم معامله میکنه مشروب میفروشه یه بارم دیدم مواد داد به مسافرا همه اینها به کنار دارم جدا میشم بعد مامانم تو سرم میکوبه مادر شوهرت گفت اومدی بین بچه هاش اختلاف بندازی نگهت نداشتن مدام سرکوفت میزنه نتونستی خودت نگه داری زن شدی من ۳۷ سالمه بشدت باهاش اصطکاک دارم تو عقد همه اش دعوا راه مینداخت میگفت انشالله جهیزیه ای که خودت داری میخری نچینی کلا دعا میکرد سر نگیره الانم سرکوفت بعضی وقتها دلم میخواد برم واقعا خیلی مادر سمی کلا از بچگی همین بود می‌کوبید تو سرمون جلو بچه های فامیل طرف اونا رو می‌گرفت به ما بی احترامی میکر معدن تروما نمیدونم چیکار کنم از دستش بخدا  

الان طرف پاش سیاه شده روماتیسم شدید داشت مشت نشت قرص میخورد همه رو پنهان کرده بود جلو چشم فاحشه زنگ میزد بعد داره طلاق از اون رو تو سرم میکوبه 

ی بار درست محبت نکرد فقط بلد جنگ اعصاب راه بندازه خیلی خسته شدم وحشتناک 

زودتر نجات بده خودتو

بی شوهری از این شوهر بهتره

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زودتر نجات بده خودتوبی شوهری از این شوهر بهتره

من جدا میشم اول تا اخر

منتهی اونم جور رفتار کردن که فقط آسیب روانی خوردم الان مادرم عذابم میده من هیچ وقت نمی بخشمش من ی دختر تحصیل کرده با موفق تو حوزه کاریم هستم بعد فکر کن مادرم جودی رفتار میکنه اعتماد بنفس برام نمونده جلو بابام میگه خاک تو سرت زن شدی

حالم از رفتاراش بهم میخوره 

مادر سمی فقط باید تجربه داشتی تا بفهمنت من درکت میکنم حتی توی تاپیک هام هست منم دارم جدا میشم

ی چیزی از سمی اونورتر اومده تو خونه زندگی من نشسته اینجا زندگی می‌کنیم خونه من قرار بود ی سال باشن بعد برن 

الان دو سال این مدت عقد هم کلا میگفت اینو خریدن اونو نخریدن از دستش فقط دعوا بود 

برای فرار از دست این و برادرم ازدواج کردم از چاله افتادم تو چاه اونور مادرشوهرم از اینم بدتر بود خواهرشوهرم که خدا ازش نگذره روی خوش زندگی نبینه از برادرم بدتر 

همسرم کلا دنبال پولم بود من میخواستم هم نمیتونستم ادامه بدم هر چی فکر کردم دیدم برای این آدم باید دارو ندارم از دست بدم 

راهی جز جدایی نبود بعد کی گفته مادر محرم راز آبرو برام نذاشته 

چطور اینجا میگی ازدواج دوم رسمی بودم ولی تو اون تاپیکت گفتی اولیهحالا دومی یا اولی

من ازدواج اولم 

ازدواج دوم رسمی همسرم مرتیکه حرومزاده سه چهار بار هم نامزد کرده بود 

تاپیکاتو خوندم چه آدم سمیه😐😐 خدا ازش نگذره

ببین دعا می‌کنم مهر فوتش تو شناسنامه ام بخوره طلاق نخوره من سرش خیلی اذیت شدم ازش زگیل تناسلی هم گرفنم کلی هزینه کردم درمان شم این حیوون کثیف زندگیم رو نابود کرد الان باید بشینم سرکوفت هم بابتش بشنوم منم خدای دارم حتی کافر باشم حقم نبود باهام اینجور کنن فقط دروغ و نیرنگ الانم به زندگی عادی شون ادامه بدن بهم هم بخندن 

ببین دعا می‌کنم مهر فوتش تو شناسنامه ام بخوره طلاق نخوره من سرش خیلی اذیت شدم ازش زگیل تناسلی هم گرف ...

عزیزم 😢😢 نمیتونم بگم حرف بقیه برات مهم نباشه چون خانواده هر چی بگن مستقیم توی روح و روان فرد اثر میذاره اما می تونم بگم که برای به دست آوردن راحتیت، هیچ کس رو مقدم تر از خودت نذار 

راحتی و آسایش خودت از پدر و مادرت هم مهم تره 

جوابشون نده بذار بیشتر بسوزن

از این آدم عوضی هم جدا شو و مهریتو کامل بگیر 

و مطمئن باش تقاص کارشو توی این دنیا قبل از آخرت ، میبینه