2777
2789
خودتون خب کات کنید من خودم کات کردم💔

نمیزاره

البته کات ک هستیم ی ماهه ولی خب بازم با این حال دس از سرم بر نمیداره و بیخیالم نمیشه

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چی بگم بلکه خواستن شما هم این مدلی بوده دیگه کل تعریف عشقو بردین زیر سوال😆

عشق دیگه تو این جامعه از بین رفته

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم برای ایده دادن و کمک کردنه
آره واقعا گفت چون بچه طلاقی مادرم توو رو انتخاب نمیکنه و از فامیل برام انتخاب کرده و نمی تونم روی حر ...

اوه اوه 

اولا که توانایی تصمیم گیری و اینا هیچی، احترامم نذاشته بهت

بعدشم از همه مهم تر پسر بی عرضه ای که خودش نمیتونه برای زندگیش تصمیم گیری کنه و چشمش به دهن مامانش به درد سطل آشغال هم نمیخوره 

بندازش توی چاه دستشویی سیفونو بکش👌🏻

پس دوستون داره

نه عزیزم ی روانیه شکاک سادیسمی هست

خیلی بهم بی احترامی کرده وقتی ک عصبانی میشده

این دوست داشتن نیست ک ارامشی نداشتم تو رابطه باهاش

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
اوه اوه اولا که توانایی تصمیم گیری و اینا هیچی، احترامم نذاشته بهتبعدشم از همه مهم تر پسر بی عرضه ای ...

آره احترام ک هیچی تخریبم هم می کرد 

همینکارو کردم فهمیدم آینده ای ندارم باهاش