2821
2789

یه رژ خیلی کمرنگ .یه خط چشم خیلی ظزیف و ریمل

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

اره

بستگی به جاش داره اگه سرکار و دانشگاه باشه کرم و ریمل و رژ و یکم رژگونه جوری که رنگ بده مداد مشکی پلک بالای چشمم گاهی میزنم خطای دید جالبی داره

اگه عروسی مهمونی باشه همه اینا غلیظ‌تر با کانتور کانسیلر سایه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یه سوال دارن نریزین سرم 

من نه چادر میپوشم نه مانتو 

و اصلا اعتماد به نفس ندارم چجوری بگم انگار همش با خودم میگم انقدر نه بیش تر بریز بیرون 

بعد کلی هم ارایش میکنم ولی باز به نظر خودم جذاب نیستم 

شما چادریا که چادر میپوشین هیچی از جذابیتتون مشخص نمیشه 

ارایش هم که میگین اصلا و ابدا نمی‌کنید 

پس چجوری اعتماد به نفس دارین و انقدررر خودتونو دوس دارین؟ واقعا برام سواله

نه.از آرایش بیزارم.

و اینکه اصلا هدف از حجاب ،جلب نظر نکردن هست.

هرچیزی که زینت محسوب بشه ایراد داره.

حجاب در تضاد با تبرج و جلوه گری هست.

و در آخر،حیف چهره خودمون نیست؟زیبایی در سادگی هست❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

یه سوال دارن نریزین سرم من نه چادر میپوشم نه مانتو و اصلا اعتماد به نفس ندارم چجوری بگم انگار همش با ...

اعتماد به نفس درونیه 

بیرونی نیست که با چادر و مانتو کم و زیاد بشه

جاهای خالی ابرومو پر میکنم و یه رژ رنگ لب فقط برای اینکه فرم لبام مشخص بشه 

پوستمم در حال درمانه ترجیح میدم اصلا چیزی نزنم به پوستم جز آبرسان و سرم و ضدافتاب

یه سوال دارن نریزین سرم من نه چادر میپوشم نه مانتو و اصلا اعتماد به نفس ندارم چجوری بگم انگار همش با ...

قشنگم مشکل اصلی اینجاست که از راه اشتباهی دنبال زیبایی و آرامش میگردی.

خالق همه ی ما خداست و ذات ما منطبق با نورِ خداست.

وقتی خلاف این ذات و خلقت عمل کنی،هیچوقت از خودت راضی نخواهی بود و همیشه حس فقدان و نا آرامی داری.

زیبایی تو چشمایِ خدا تعریف میشه.ببین خدا چجوری نگاهت میکنه.اگه تو چشمای خدا رضایت رو ببینی اون موقع هست که عاشق بند بند وجود خودت میشی و از توجه و تایید دیگری بی نیاز.

دنبال زیبایی حقیقی بگرد قربونت برم🥺❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز