2777
2789
عنوان

سفر یهویی کربلا

288 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها ... من خیلی استرس و هیجان دارم برای سفر کربلام ..اولین سفرمه و قرار بود ۲۶ دی ماه بریم ولی یهویی بهمون خبر دادن که ۲۸ ام همین ماه ینی ۱۲ روز دیگه میریم کربلا...خیلی استرس و هیجان بهم دست داده...کارام رسیده نیست و نمیدونم باید چیکار کنم و چیا بردارم   ترو خدا بیاین کمکم کنین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اِلهی‌و رَبّی مَن لی غَیرُک؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا یهویی امام حسین بطلبه😌آخی🥰

حکومت اگه بخواد مردم معترض رو بکشه با اسلحه ژسه میکشه ،نه با تبر و قمه و دشنه،بیشتر هموطنانمون با اینا کشته شدن و اونایی که تیر خوردن ،فشنگ یوزی از بدنشون درآوردن ،اسلحه یوزی تو نیروهای امنیتی ایران استفاده نمیشه.دیگه با خودتونه بقیش🤷. تاحالا سلطنت طلب با شخصیت و مودب دیدین؟باهاشون حرف بزنید تو دیقه اول شروع میکنن به فحش دادن های رکیک و جنسی،چه رودررو چه تو کامنت 🤔.خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

خوش به حالت. چیز خاصی لازم نیست لباس گرم بردار شبا سرد میشه مسواک خمیر دندان...

بعد اینکه سفرمون هم زمینیه...کسی می دونه از اینکه چجوریع و تو مرز چقدر نگه میدارن ؟؟ باز چیا باید بردارم... اولین سفرمه هیچی نمیدونم ...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد اینکه سفرمون هم زمینیه...کسی می دونه از اینکه چجوریع و تو مرز چقدر نگه میدارن ؟؟ باز چیا باید بر ...

با تور میزین. با آژانس مسافرتی

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

خوش به سعادتت ان شاءالله خیره، لطفا اونحا منم دعا کن مشکلم به زودی حل شه ان شاءالله دیگه بریدم🥺🥺🥺

انشالله مشکلت حل میشه...😭😭😭منم تو اوج حال بدی های عمرم بودم جایی که از زندگی خسته شده بودم که این سفر برام پیش اومد ...اونم بدون هیچ اطلاع قبلی 😭😭😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی حس خوبیه امام حسین بطلبه ...اونم تو اوج حال بدی هات😭😭

سلام برسون به آقا🥰

حکومت اگه بخواد مردم معترض رو بکشه با اسلحه ژسه میکشه ،نه با تبر و قمه و دشنه،بیشتر هموطنانمون با اینا کشته شدن و اونایی که تیر خوردن ،فشنگ یوزی از بدنشون درآوردن ،اسلحه یوزی تو نیروهای امنیتی ایران استفاده نمیشه.دیگه با خودتونه بقیش🤷. تاحالا سلطنت طلب با شخصیت و مودب دیدین؟باهاشون حرف بزنید تو دیقه اول شروع میکنن به فحش دادن های رکیک و جنسی،چه رودررو چه تو کامنت 🤔.خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

[QUOTE=363251240]انشالله مشکلت حل میشه...😭😭😭منم تو اوج حال بدی های عمرم بودم جایی که از زندگی خسته شده بودم که این ...[/QUO

طلبیدن یعنی همین♥️♥️♥️دوست عزیز حتما ان شاءالله اونجا دعام کن تا ماه دیگه ان شاءالله مشکلم حل شه ازدواجم جور شه با اونی که میخوام اسمم پریسا♥️♥️♥️ ان شاءالله دست پر برگردی ♥️♥️♥️