2777
2789
عنوان

کنکور یا کار

54 بازدید | 6 پست

سلام دوستان تقریبا یک ماهی میشه دارم میخونم واسه کنکور و همیشه همه نمراتم ۲۰ بود 

حالا نزدیک عقدمه شرایط مالی خوبی نداریم واسه حلقه و لباس و اینا ک باید بگیریم واسه نامزدم 

بابام خیلی وقته ک دیگ کار اصلیشو ادامه نمیده و درامدش خیلی خیلی کمه و الانم ک شرایطمون بدتر شده 

بنظرتون درسو ول کنم دوماه کار کنم جایی حداقل کمی از پولش جور شه یا ن واسه کنکور بخونم دارم اذیت میشم هیشکیو ندارم واسه راهنمایی درست 

نظر شما چیه

درستو بخون کنکور بده

نامزدیتم بنداز آخر تابستون که بعد کنکور بتونی کار کنی

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

عقب بنداز تا دو سه ماه بعد کنکور 

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درستو بخون کنکور بدهنامزدیتم بنداز آخر تابستون که بعد کنکور بتونی کار کنی

تااون موقعه میشه یک سال و خورده ای ک از نامزدیم میگذره و بقیه موافق نیستن و از طرف دیگ نامزدم اصرار داره زودتر عقد کنیم من موندم و این شرایط

نمیتونم دوماه پیش باید عقد میکردیم ک عقب انداختم حالا نامزدم اصرار داره

یعنی خودش تحت فشار نیس با این شرایط؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یعنی خودش تحت فشار نیس با این شرایط؟

نامزدم ک ن نمیدونه شرایط من چطوره من اگ عقد کنم مشکلی ندارم واسه درسم فقط اینک الان شرایط مالیم یه جوریه ک ن میدونم ب فکر کنکور باشم یا هزینه ها