2821
2789
عنوان

پودر ژلاتین

582 بازدید | 7 پست

دوستان ۲ بسته پودر ژلاتین دارم باهاش چی درست کنم؟

میشه بریزم تو قالب توشم دونه های انار بریزم بشه توپ شیشه ای اناری؟ بد میشه؟

متأهل و متعهد و عاشق همسرم هستم آقایون هول و زشت و بی شخصیت سایت اینقدر درخواست دوستی ندید انگلای جامعه، مرسی اه🤬🤬🤬

مزه هیچی نمیده اینجوری آخه

یه دسر با شیر و بیسکوییت و‌موز و کاکایو و شکر درست کن ، بعد ژلاتینو تو شیر گرم حل کن بقیه رو اضافه کن بریز تو قالب بذار یخچال.

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مزه هیچی نمیده اینجوری آخهیه دسر با شیر و بیسکوییت و‌موز و کاکایو و شکر درست کن ، بعد ژلاتینو تو شیر ...

نمیشه شکر بهش اضافه کنم چیکار کنم مزه داشته باشه؟ اینی که میگی خیلی وسیله میخواد ندارم

متأهل و متعهد و عاشق همسرم هستم آقایون هول و زشت و بی شخصیت سایت اینقدر درخواست دوستی ندید انگلای جامعه، مرسی اه🤬🤬🤬

نمیشه شکر بهش اضافه کنم چیکار کنم مزه داشته باشه؟ اینی که میگی خیلی وسیله میخواد ندارم

ژلاتین به تنهایی مزه هیچی نمیده گلم ، شکر هم بزنی انگار داری قند رو بصورت ژله ای میخوری.

شیر یا بستنی وانیلی بتونی اضافه کنی بهتره

برای رنگشم آب لبو یا کلم بنفش میشه بزنی.

یا لااقل همون انار رو ابشو بگیر یکم شکر بزن بعد پودر ژلاتین توش نصف لیوان آب جوش حل کن بهش اضافه کن

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

2823
2791
2779
2792