2777
2789
عنوان

طلا سال 1406

758 بازدید | 17 پست

میدونین میشه 26میلیون من الان خوندم مطلبشو دلار میشه 216تومن من الان 8تومن از حقوقم میره برا قسط طلا پنج تومنشم گذاشتم پس انداز شوهرم میگه برو کل حقوقتو بده قسط طلا شش ماهس زیاد نیست که میگه من که همیشه بهت پول میدم پنج تومن میخوای چیکار همه رو بده طلا قسطی 

منم ببر سر اون کاری که بهت ۱۳ تومن میدن یه تومن من بهت میدم شیرینی هرماه 😄

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کی گفته حالا؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

قسطی میکشن روش دیج ی کالا یه طرح جدید اورده ار چقدر پول داشته باشی میتونی طلا بخری وقتی بشه ۵/۵گرم ...

هر جورش بخری سوده ولی ممکن تو یک ماه طلا دو تومن گرون شه و ضرره بنظرم طرح ددیجی کالا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز