2777
2789
عنوان

کم اوردم

172 بازدید | 11 پست

نمیتونم هم مادر خوبی باشم هم زن ایده آلی باشم  هم خاه دار عالی باشم هم دانش اموز کلاس اول باشم هم ب کلاس پسر کلاس هشتمی درس یاد بدم هم آشپز باشم هم همه چیز مرتب باشه خدا میدونه چقد فشار رومه هم دانشجوی خوبی باشم و درس بخونم ......اما خوشبحال شوهرم دست ب سیا و سفید نمیزنه بقران حتی گوشیشو من میزنم شارژ اصلا کاری ب درس و مشق بچه نداره حتی چنددتا جمله نوشتم رو تخته وایتبرد گفتم اینا را به بچه املا بگو میگه نه شوهرم فقط تایمی که میره کار کار میکنه خیلیییی هم تایم ازاد داره دریغ از اینک حتی زباله ها را بزاره دم در بخدا انقدددد خسته ام

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

باهاش صحبت کردی که قطعا کسیو نداری بیاد کمکت ؟ هفته ای یه بار به یکی بگو بیاد کمکت یه پولی بهش بده

اره میگه انجام نمیده منم نه غریبم 

حق داری ولی کم نیار هیچوقت

مطمئنم قوی تر از اون چیزی فکرشو میکنی هستی میتونی همه چیو مدیریت کنی

با هم همسرتم جدی صبحت کن

بگو ازدواج یعنی زندگی مشترک نه اینکه تمام بار مسئولیت من به دوش بکشم

همون قدر که من در برابر بچه ها مسئولیت دارم توام به همون اندازه داری

* متولد ۷۹ نیستم ( آقایون سایت درخواست ندین!) یه دختر دهه هشتادی که عاشق رقصیدن و موزیک😁🤸🏻♀️

حق داری ولی کم نیار هیچوقت مطمئنم قوی تر از اون چیزی فکرشو میکنی هستی میتونی همه چیو مدیریت کنیبا هم ...

بقران برای شوهرم اصلا مهم نیست هزاران بار باهاش حرف زدم