godgerl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 784 عنوان تغزیه ی زایمان 79 بازدید | 10 پست سلام خانوما بعد از زایمان چ چیزایی نیاز داریم برایه خوراکی؟ 1403/09/16 | 21:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sonera عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 9545 چیزای شیرین به هیچ عنوان چیز ترش و یخ و سرد نخوری فقط شیرینی (طبیعی) (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)
گوشی_بدست عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 9452 نگفتم بیای غلط املایی بگیری خودنما 😐😐😐😐😐من با ادب کامل گفتم یکم مودب باش🙏🏻 هی نفسی میاد و میگاد🙃
godgerl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 784 چیزای شیرین به هیچ عنوان چیز ترش و یخ و سرد نخوری فقط شیرینی (طبیعی) کاچی و روغن حیوانی آجیل پودر شده و کاسترد شیرعسلی گرم با کرع و عسل شیره ی انگور با پودر گردو اینارو آماده کردم تا الان گفتم اگ چیزی جا مونده بگید
godgerl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 784 😐😐😐😐😐من با ادب کامل گفتم یکم مودب باش🙏🏻 من راجب یه چیز دیگه دارم صحبت میکنم شما اومدی از نوشتن متن ایراد میگیری بیشتر شما مودب باشید من نیاز به کمک دارم و ازتون سوال میپرسم وگرنه مثل شما گوشی به دست نیستم که دائما
sonera عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 9545 کاچی و روغن حیوانی آجیل پودر شده و کاسترد شیرعسلی گرم با کرع و عسل شیره ی انگور با پودر گردو اینارو ... خوبه آبمیوه طبیعی با نسکافم بزار چون بعد زایمان هم لرز،شدید داری هم افت فشار نسکافه گرمت میکنه ابمیوه هم برا تنظیم فشار و قند خون و اینا (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)
godgerl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 784 خوبه آبمیوه طبیعی با نسکافم بزار چون بعد زایمان هم لرز،شدید داری هم افت فشار نسکافه گرمت میکنه ابمیو ... اونا فعلا زودن