2777
2789
عنوان

وسواس فکری بیچاره ام کرده

239 بازدید | 17 پست

کافیه یه جاییم درد بیاد تا روزها هفته غصه میخورم دنبال علائمم...چند وقت پیش سینه ام بود میگفتم سرطانه....بعدش لکه بینیم ..بعدش معده دردم هزارتا چیز میخونم تو نت...الانم ام اس انقدم فکر میکنم انگاری تلقین میکنم علایمش میاد سراغم....دبگه خسته شدم

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

چرا مشاوره نمیری؟

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه بداینا رو به خودت جذب می کنیا دختر

کاش بمیرم دیگه نمیکشم

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

ام اس ارثیه نگران نباش و پیش دکتر برو بعد تلقین کن خوبی و چیزای مثبت بخون چون خودت تلقین کردی بدی

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

از منی که چند سال درگیر این مشکل بودم بهت نصیحت که شما سالمی هیچ مشکلی نداری ، استرس رو بذار کنار بد ...

چی کردی بهتر شدی 

دکتر روانپزشک رفتم

باید کنارش روانشناس بری

دارو تنها جواب نمیده

باید روی باورهای و ریشه تفکرات روانکاو کار کنه تا ریشه ای حل بشه

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

ام اس ارثیه نگران نباش و پیش دکتر برو بعد تلقین کن خوبی و چیزای مثبت بخون چون خودت تلقین کردی بدی

بدبختم کرده این تلقین...دوسال پیش رفتم ام ار ای ...سونو سینه ازمایش خون انقد دکتر رفتم..‌‌آخر فرستادن پیش روانپزشک

ببین گلم منم یه مدت وسواس فکری داشتم

خداروشترهزار مرتب

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

ببین گلم منم یه مدت وسواس فکری داشتمخداروشترهزار مرتب

چی شد بهتر شدی 

چی شد بهتر شدی

یه مدت سینه درد گرفتم گفتم نکنه سرطانه.....خلاصه بعدش پا درد گفتم نکنه ام اسه و خلاصه معده درد اینام داشتم...چون وسواس فکری داری وسواس فکری باعث استرست میشه و همین استرس باعث بروز این دردا میشه من به خاطر استرس کیست سینه گرفتم و علت درد همین کیست بوده

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بدبختم کرده این تلقین...دوسال پیش رفتم ام ار ای ...سونو سینه ازمایش خون انقد دکتر رفتم..‌‌آخر فرستاد ...

چیزی نیست عزیزم به خودت تلقین کردی فقط . هر شیس ماه کلا عادی که آدم ها چکاب کامل بشن الان فقط به منابعی که درباره بیماری میخوندی الان چند تا کتاب بگیر درباره چیزای مثبت زندگی کتابای روانشناسی و غیر پادکیتای قشنگ گوش بده و به پارک برو پیاده روی کن آهنگ گوش بده و سرگرمیت رو عوض کن 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .