2821
2789
عنوان

استرس درس

456 بازدید | 59 پست

سلام بچه ها لطفا کمک کنید هرچی میدونید بگید من استری دارم پایه دهم تجربی هستم نمره هام تا الان خوب بوده در حد ۱۹ ۲۰ ولی برای امتحان های ترم و میام ترم استرس گرفتم حالم بده فکر کنکورم خیلی استرس دارم 

وقتی استری میگیرم نمیتونم درس بخونم هرچی میخونم یادم میره چیکار کنم تجربه دارید بگید ممنون میشم😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

استرس بازده رو میاره پایین باید این رو همیشه مد نظر داشته باشید که سلامتی مهم تر از درسهافت نمره توی ...

ینی چی بیخیال خب بیخیال که نمیشه اونوقت یکی ببخشیدا ب..نه تو نهایی چی😂

فقط میتونم بگم استرس نداشته باشید از الان 

کار اصلیتون همون پایه دوازدهم هست حتی با اینکه امسال امتحاناتون نهاییه ولی باز هم انرژی و توانتون رو بذارید برای دوازدهم 

استرس فقط شما رو عقب میندازه 

ینی چی بیخیال خب بیخیال که نمیشه اونوقت یکی ببخشیدا ب..نه تو نهایی چی😂

عزیزم من خودم اینجوریم که اگر استرس بگیرم یا ناراحت باشم تنگی نفس میگیرم و قلبم تیر میکشه منظورم اینه این استرس هزار تا بیماری میاره و اصلا ارزشش رو نداره نمیگم که بیخیال باشین هیچی نخونین نه اصلا برعکس همه تلاشت رو بکنی اما اگر تلاشت رو کردی دیگه استرس نداشته باش چون تو دیگه کاری نبوده که انجام ندی 

نهایی هم همش از کتابه منتها سوالا رو میپیچونن

عزیزم من خودم اینجوریم که اگر استرس بگیرم یا ناراحت باشم تنگی نفس میگیرم و قلبم تیر میکشه منظورم این ...

من پارسال بلد بودم درس بخونم امسال قلقش از دستم در رفته افسرده شدم انگار یادم نمیاد هیچی فکر میکنم من اون آدم قبلی نیستم..