2777
2789
عنوان

حرف دلتون و ارزوتون رو بنویسید

62 بازدید | 9 پست

من خودم دلم میخواد الان بشم ۲۵ ساله از این دوران افتضاح دبیرستان راحت بشم کلاس دهمم انسانی 

اینقدر استرس درس کشیدم اینقدر نگران شدم اینقدر واسه نمره غصه خوردم تو این سه ماه که نابود شدم دلم میخواد از دغدغه‌ی لعنتی درس راحت شم برم ۲۵ سالگی برم دانشگاه یک آدم بزرگ بشم گواهینامه بگیرم دنبال شغل بگردم و برای خودم زندگی داشته باشم برای خودم شخصیت داشته باشم ارزش داشته باشم بیشتر تو اجتماع باشم یا دلم میخواد برگردم به ۵ سالگی به بچگیم به آرزوهای ساده ام به دلخوشی های کوچیک به بازی های بچگیم از حال متنفرم نمیخوام تو همچین لحظاتی حتی لحظه ای نفس بکشم لحظاتی که پر از استرس اند پر از ترسند پر از نگرانی از ۱۵ سالگیم و نوجوانیم به معنای واقعی متنفرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید باورتون نشه 

الان دلم میخواد یروز همه ی بچها تاپیک بزنن 

خوشبختیم 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

پسر منم هم سن شماست رشته ریاضی. .درسهات عقب افتاده درسته؟؟؟

بشین برنامه ریزی کن برای هر روز نه برنامه طولانی مدت   و خیلی ساعتش زیاد نباشه که نتونی بخونی... درسهات رو برسون و وقتت رو مدیریت کن و از زندگیت لذت ببر.

با گوشی کمتر دوست باش و خوابت رو به موقع و اندازه کن .مایعات کافی بنوش.

برای اون ۲۵ سالگی ای که آرزو داری بهش برسی از الان باید تلاش کنی که خوب بسازیش انشالله موفق و شاد و سلامت باشی 

دوستدارم خیلیییی زود خونه مونوتکمیل کنیم.

شوهرم راضی بشه برم سرکار ..هرچی دوستدارم بخرم.

ومهمترینش پول دستم بیاد بدون ترس برم دندونامو درست کنم راحت بشم ازاین وضع...

یه کربلاهم خانوادگی انشالله قسمت بشه بریم🥺

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
2790
2778
2791
2779
2792