2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد ربطی به چاقی لاغریش نداره چون اونقدرام چاق نشده.

بعضیا به سن ۴۰_۵۰ میرسن جذاب تر میشن ولی خیلیام نه.

ایشونم دیگه مزدیک ۴۰ هست و قطعا عین دهه ۲۰ سالگی و ۳چ سالگی چهرش اون طراوت رو نداره 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خب معلوم نیست که همیشه مجرد بمونه اینم عین گلزار 40سالگی شاید ازدواج کنه

اینا ده تا زن مخفی دارن 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

آقای علیخانی هنوزهم تپل هستندبخاطرگریم وجلوه های ویژه و....جمعوجورتربه نظرمیان همین

همونطورکه عکسهای جنیفرلوپزباآرایش وغیرآرایشش زمین تاآسمون فرق داره وخیلی ازسلبریتی هاباآرایش وگریم بیست سال جوانتربه نظرمیان

اماشخصیتشون خوبه وتپلی ولاغری ملاک نیست کلا وامیدوارم موفق باشن 

زیاد ربطی به چاقی لاغریش نداره چون اونقدرام چاق نشده.بعضیا به سن ۴۰_۵۰ میرسن جذاب تر میشن ولی خیلیام ...

نه واقعا اتفاقا خصوصا آقایون تو سن 40 سالگی اگر خوشگل باشن خوشگلیشون توان میخوره مشخصه چاق شده ایراد دیگه نداره

چه خوب که زن نگرفته👍

همچین ژنی حیفه از بین بره

شاید بتونه یه احسان کوچولوی دیگه یا حتی یه احسان بهتر تولید کنه

نه واقعا اتفاقا خصوصا آقایون تو سن 40 سالگی اگر خوشگل باشن خوشگلیشون توان میخوره مشخصه چاق شده ایراد ...

بعضیا بد میشن

الان اون بازیگر ابتدایی سریال ترکی کلید اسرار بد شد، با اینکه جوونیش کراش اکثر ایرانیا بود

خب معلوم نیست که همیشه مجرد بمونه اینم عین گلزار 40سالگی شاید ازدواج کنه

خب تا همین جاشم خوبه دیگه کلی از وقتش و زندگیش استفاده کرده 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃