2777
2789

سلام خوب هستید

داشتم تو نت راجب داروی چاقی بادی سافتلن می‌خوندم ک ب تاپیک شما برخوردم

عوارض این قرص در بدنتون از بین رفته یا هنوز هست؟؟

من دو سال پیش مصرف کردم

دو تا قوطی کامل

که ای کاااااش نمی‌کردم 

معدم داغونه

بعد مصرف قرص چاق شدم ولی شکم‌ و پهلوم ورم کرد

صورتم پف کرد گوشت تنم سفت شده بود

اشتهای خیییلی زیاد در حال ترکیدن داشتم

بعد قطع کردنش رنگ سلامتی رو ندیدم😭😭

از پارسال همش حس میکنم یه چیزی تو گلوم گیر کرده

معده درد های هرروزه دارم دو ساله معده درد گرفتم 

معدم خیلی درد می‌کنه ریفلاکس های شدید دارم انگار یه لقمه تو‌ گلوم گیر کرده مفصل هام از بین رفته بخاطر اینکه سیستم ایمنی از بین می‌بره بعد مصرف رماتیسم گرفتم😭😭

خیلی حالم بده واقعا غلط بزرگی کردم با مصرفش

چاقی ب چ قیمت؟؟؟

الآنم میترسم معدم ژوریش شده باشه ک دائم درد دارم

میترسم خطرناک باشه خدای نکرده

شما چطوری؟؟ البته شما کم مصرف کردی باز خوشبحالت

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
سلام خوب هستیدداشتم تو نت راجب داروی چاقی بادی سافتلن می‌خوندم ک ب تاپیک شما برخوردمعوارض این قرص در ...

سلام عزیزم من بعد مصرف حدود یکسال درگیر عوارضش بودم ...من ب این باور رسیدم لاغری خیلی بهتر از چاقیه...و اصلا دلم نمی خواد چاق بشم و از خودم راضیم... عزیزم برو دکتر آزمایش بده اگر بری دکتر خیلی سریع پی گیری کنی عوارضش از بدنت کم کم در می ره من پنج عدد مصرف کردم یکسال درگیر بودم...

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم من بعد مصرف حدود یکسال درگیر عوارضش بودم ...من ب این باور رسیدم لاغری خیلی بهتر از چاقیه. ...

بخدا دو ساله درگیرم

کلی دکتر و آزمایش رفتم ولی آندوسکوپی نشدم

معدم داغون شده

هر روز از صب تا شب معده درد دارم

میترسم 😭😭

میترسم خدای نکرده چیز بد باشه

راضیم استخون کامل باشم ولی سالم

من اصلا معده درد نداشتم بعد اون لعنتی اینجوری شدم

کل بدنم نابود کرد😭

بخدا دو ساله درگیرمکلی دکتر و آزمایش رفتم ولی آندوسکوپی نشدممعدم داغون شدههر روز از صب تا شب معده در ...

هرچی آزمایش داری وردار ببر پیش متخصص داخلی خیلی خوب تو شهرتون...نگران نباش خوب میشی همیشه ک این عوارض نمی مونه توی بدنت غصه نخور این حرص و جوش ها همش ضرره.. من خودم سالهاست ناراحتی معده دارم... این توده ای که تو گلوت حس میکنی ممکنه از استرس شدید باشه منم اون رو حس می کنم یا می تونه از اسید معده ات و ناراحتی های گوارشیت باشه. معده ات رو خوب کنی یکی یکی همش از بین می‌ره . 

هرچی آزمایش داری وردار ببر پیش متخصص داخلی خیلی خوب تو شهرتون...نگران نباش خوب میشی همیشه ک این عوار ...

یا هم برو پیش متخصص خیلی خوب گوارش، ناراحتی معده ات حل بشه بقیه مرییضی هاتم خوب میشه. پیام قبلم رو با دقت بخون

هرچی آزمایش داری وردار ببر پیش متخصص داخلی خیلی خوب تو شهرتون...نگران نباش خوب میشی همیشه ک این عوار ...

میترسم برم بگن خدای نکرده خطرناکه

خودم حس میکنم زخم شده

چون بیشتر قسمت بالای معدم سمت چپ درد می‌کنه😭

میترسم برم بگن خدای نکرده خطرناکهخودم حس میکنم زخم شدهچون بیشتر قسمت بالای معدم سمت چپ درد می‌کنه😭

نه عزیزم اصلا نترس و برو بذار سری درمان بشی. من عمری معده درد داشتم و دارم نگران چیزی نباش فقط برو دکتر