2777
2789
فوق العادس😍😍😍😍گلم رنگ سفید مداد رنگی چ مارکی بخرم نرم باشه؟

فابرکاستل اصل مغزش فوق العاده نرم. شما اگر تهران باشید لوازم هنری افق تو انقلاب داره و لوازم هنری های دیگه که تو انقلاب هست 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از پیکاسو ک اصلا راضی نیستم ولی از دمس و ووک خییلی راضیم مخصوصا ووک واقعا نرمه استفاده کردم مثل فایبل کاستله البته من فایبل کاستله پنجا تومنی استفاده کردم هیچ فرقی با ووک نداشتن

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
فابرکاستل اصل مغزش فوق العاده نرم. شما اگر تهران باشید لوازم هنری افق تو انقلاب داره و لوازم هنری ها ...

ن گلم کرمانم😔

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
واقعااین😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵 واقعانمیدونم چی بگم محشره عالیه من ی نقاشی فرستادم صفحه اوله دختره دا ...

ممنونم عزیزم شمام اگر وقت بذارید حتما میتونید حتی بهتر از اینا بکشید همه چیز تمرینه و حوصله خرج دادن اگر استعدادشو دارین حتمااا میتونید شک نکن

موادشو نمیدونید چیه؟ نمونه کاراشون هست عکس بگیرید؟ مرسی گلم

فدات شم ن والانمیدونم چیه

الان بخاطرشغل همسرم اومدیم ی شهردیگه خونه خریدیم وسیله هارواوردیم متاسفانه نقاشی هارونیاوردیم چون ضروری نبودن..

برم شهرمون عکس میگیرم میفرستم

این مدلی نقاشی میکنه ک نقاشیش خشک میشه بعد دوباره روش کارمیکنه واقعاخیلی قشنگه دریاوجنگل واینابیشترمیکشه علاقه بیشتری داره

فدات شم ن والانمیدونم چیه الان بخاطرشغل همسرم اومدیم ی شهردیگه خونه خریدیم وسیله هارواوردیم متاسفان ...

اگه بعدا تونستی لطفا عکسبرام بفرست

ممنون میشم❤

هیچ چیزارزش ناراحتی تورونداره،بلا استثنا هیچ چیز