2777
2789
عنوان

داشتن دو دختر

654 بازدید | 68 پست

دختر دومم رو که باردار شدم راستش خیلی حس خوبی نگرفتم با اینکه به شدددددت عاشق دخترم اولم بودم با خودم میگفتم همسرم چی ؟ نکنه ناراحت بشه نکنه دوسش نداشته باشه 

اما غافل از اینکه این کوچولو هم به اندازه ی اولی میشه تمام دنیای مامان بابا 

دوستت دارم دختر نازم ببخش مامانی رو به خاطر حس اون زمان  ... 

این رو برای مادرانی نوشتم که الان حس قبل منو دارن 

منم دوتا دختر دارم خیلیم باهم خوشبختبم گور بابای حرفای بقیه 😍

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو تا دوست عالی میشن با خواهرش منم دوتا پسر دارم با هم دوستن اما منم گاهی میگم ای کاش یه دختر هم داش ...

دقیقا همین حس من به شوهرم دارم، گیر سه تا زن افتاده، دلم بهش میسوزه، سه تا خانم بهش هی دستور بدن 

منم دختر دومم تو راه.خیلی میترسم، دختر بزرگم حسادت کنه، ۸ سالشه.چند شب پیش میگفت حتما اون بیشتر دوست ...

به رفتار خودتون بستگی داره درسته نوزاد خیلی شیرینه اما به بزرگه هم تو جه کنید 

دقیقا همین حس من به شوهرم دارم، گیر سه تا زن افتاده، دلم بهش میسوزه، سه تا خانم بهش هی دستور بدن

باز مردها بیشتر آزادند تا با دوستاشون وقت بگذرونند ،اما من واقعا تنهام ،خواهرمم که رفت از ایران مادرمم نیمه اول سال تهران نیست ،خیییلی تنهام فقط دوتا همکار دارم که نصف من سن دارند و از خیلی لحاظ شبیه همدیگه نیستیم،هییییچ دوستی هم ندارم

منم دومی رو باردارم 

حس خوبی ندارم اطرافیان هم بی تاثیر نیستن 

ولی میدونمم دنیا بیاد با اولی فرقی نداره و همون لذتا رو بهم منتقل میکنه من واقعا از داشتن دختر اولم بی نهایت شادم 

ولی بازم میگم کاش دومی....

هر چند لابد خدا بهتر میدونه 

بخدا اخلاقم مردانه شده ،حرف زدنم‌اصطلاحاتم ،حس میکنم اینا ازدواج کنند خیلی تنها میشم ،عروس که نمیاد ...

ناشکری نکن خیلییی خوبه من از خدام بود تک باشم ولی دختر باردارم 

باز مردها بیشتر آزادند تا با دوستاشون وقت بگذرونند ،اما من واقعا تنهام ،خواهرمم که رفت از ایران مادر ...

برو باشگاه پارک و... راستش دخترای ما هم بزرگ بشن معلوم نیست حوصله ما رو داشته باشن یا نه

باز مردها بیشتر آزادند تا با دوستاشون وقت بگذرونند ،اما من واقعا تنهام ،خواهرمم که رفت از ایران مادر ...

عروس میاد، البته میدونم این تخیله.

شوهر من اصلا نه دوست داره، نه رفیق داره، فقط فقط خودمونیم و خودمون.