2777
2789

ما خوزستانیا چی بگیم که این وضعیت، برامون عادی شده 😂😂

بازم مدرسه رو تعطیل میکنن بعضی وقتا ما دانشجوها و کارمندارو کلا از ادمیزاد حذف کردن 😁😂

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امسال انگار عهد کردن تعطیل نکننتو هفته پیش چند روز شاخص ازینم بدتر بود

اره واقعا الان خواهر من هر روز میره میاد مریضه دبیران هم فرصت نمیدن که اگه نرن یک راست درس میدن

🔴 #خیلی_مهم ‼️

🔹شماره پیامکی و تنها راه ارتباطی با استانداری تهران👇

۳۰۰۰۶۲۶۳

🔹بهش پیامک بده و «محترمانه»درخواستت رو بیان کن! ‼️

🔹متن پیشنهادی هم پایین هست اگه خواستی اونو کپی کن 👇👇

متن پیشنهادی 👇🏻:

با سلام خدمت جناب دکتر معتمدیان،استاندار محترم تهران

همانطور که مستحضر هستید طی روزهای اخیر،وضعیت هوای تهران در شرایط بغرنجی قرار گرفته و اکثر مناطق استان درگیر این آلودگی هستند

امروز نیز اکثر دانش آموزان دچار مشکل تنفسی شدند

لذا از شما درخواست می‌شود به این درخواست به حق دانش آموزان که فاقد منع قانونی می‌باشد توجه کرده و با تشکیل جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوا،دستور تعطیلی مدارس تهران در کلیه مقاطع را صادر کنید.

🔴 #خیلی_مهم ‼️🔹شماره پیامکی و تنها راه ارتباطی با استانداری تهران👇۳۰۰۰۶۲۶۳🔹بهش پیامک بده و «محتر ...

اینو یه کانالی گذاشته بود ارومیه اعتراض زد تعطیل شد تمام مقاطع  من می‌خوام بزنم اگه دوست داشتین بزنین

الکی میگن از ۱۲ به بعد کاهش پیدا میکنهبعد رو ۱۴۰ نگه میدارن میگن خوبه دیگه ۱۵۰ بود تعطیل میکردیممن ک ...

شوهر من از آموزش و پرورش بدتره پسرم امروز میگفت کاش تعطیل بشه باباش با اخم میگفت یعنی چه🤨😂

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃