2777
2789
عنوان

نفرین و آه

224 بازدید | 15 پست

😭😭😭اول اینکه نگید نفرین دو‌سر داره اگه ناحق باشیم اره 

ولی حق باشیم باید نفرین کنیم دادخواهی از خدا نخواییم از کی بخواییم پس به کی شکایت کنیم جز خدا به کی بگیم از حقمون نگذر مگه امام حسین نفرین نکرد واسش ظلم کردن 

ما از امام خسین کمک نخواییم ما برای دشمن هامون نفرین نکنیم بگبم خدایا هدایتشون کن اخه هدایت شن زجر نشکن 

پس اون قلب شکسته من چی میشه 😭😭😭

از چشام خون میباره از قلبم خون میباره چطور آه کنم بکیره 

تورا خدا بگید چطور به خدا التماس کنم انتقام منو بگیره 

خدا خودش شاهده چقدر اذیتم کردن و میکنن 

با بختم سرنوشتم ابرویم احساساتم ارزوهام خوشی هام زندگیم جوونیم بازی کردن غرورمو شکستن تحقیر کردن ، تهمت زدن 

له کردن با چشای خون الود گریه  منو دیدن به جای عذاب وجدان باز هم خندیدن رقصیدن 😭😭😭

دوستای عزیزم خانم ها خواهشا بگید کمک کنید دلم اروم‌شه 

چطور به پای خدا بیوفتم که ازشون نگذره چطوز بگم اخه بشنوه 

تا اون حد حالم خراب بود شوک عصبی بهم وارد شده بود 

با ویلچر میبردن منو به بیمارستان التماس کردم اذیتم نکنید 

گفتم از خدا نمیترسید تا جون دارم نفرین میکنم گفتن به درک 

خوب کردیم بیشتر بسوزی 

قضاوت نکنید که شاید منم مقصر بودم نه به خدا قسم هیچ گناهی نداشتم همه جوره حتی با اینده ام هم بازی میکنن

بگید به خدا چطور بگم اهم دامنشونو‌بگیره دلم خنک شه 😭😭

تا حالا اطراف تون شنیدبد یا خودتون تجربه دارین نفرین حق باشه کسی رو بگیره چه مدت بعد

یک روایت هس میگن حتی زمانی که هنوز اسلام در عربستان ظهور نکرده بود مردم اون دوران ارادت خاصی به ماه رجب داشتن اونقدر به این ماه ارادت داشتن که کله سالو صبر میکردن تا ماه رجب بیاد و هرکس هر دعایی داشت اعم از خیر و نفرین تو این ماه انجام میدادن چون مطمئن بودن دعا در ماه رجب براورده میشه حتی وقتی اسلام ظهور کرد وتا به امروز همچنان ماه رجب ماه پر برکتیه فکر کنم امسال تو دی ماه ماه رجب شروع میشه روزه بگیر تو ماه رجب و موقع افطار به خدای احد و واحد واگذارشون کن

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

منم با آبروم باز کردن افسرده شدم یه شب انقد حالم بد بود مامانم به حالم گریه می‌کرد 

اولا نمیبخشمشون اگه یه درصدم ببخشم بخاطر اشک مامانم نمیبخشم

ولی خدا فقط نگاه میکنه و ذوق میکنه 

زجه زدم التماس کردم موقع قرآن خوندن نماز خوندن

گفتم جوابشونو بده من با آبروی کسی بازی نکردم ولی با آبروم بازی شد

با عث شد ازدواجم جور نشه هنوزم ازدواج نکردم 

ولی خدا همه ی خواهرای اونی که آبرومو برد شوهر داد د دارن خیلی راحت زندگیشونو میکنن

ولی خدا هیچ کاری نکرد هیچ کاری فعلا هم فقط اونا رو خوشحال میکنه با اوناست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با آبروم باز کردن افسرده شدم یه شب انقد حالم بد بود مامانم به حالم گریه می‌کرد اولا نمیبخشمشون ا ...

انشالله خدا خودش با کسی گه مصلحتته شرایط ازدواجت را محیا کنه 

خوشبخت شی میدونی صبر ما کمه صبر خدا زیاده 

انسالله خدا از حق تو هم نکذره😭

منم بی علت طلاقم میدن انگار هیچی بودم 

انشاءالله خدا به دلت آرامش بده باهات چکار کردن؟

انشالله عزیزم کاش 

طلاقم میدن جدا کردن با شوهرم انگار بازیچه اونا بودم 

و تهمت هم میزنن کلا با نقشه جلو رفتن خودم شوک هستم هنوز 

😭😔 

انشالله عزیزم کاش طلاقم میدن جدا کردن با شوهرم انگار بازیچه اونا بودم و تهمت هم میزنن کلا با نقشه جل ...

انشاءالله هرکی این بلارو سرت اورده سره جگر گوشش بیاد

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

انشاءالله هرکی این بلارو سرت اورده سره جگر گوشش بیاد

😭😭😭ای کاش 

مثلا همین روزا که شب یلدا جلو هست من حسرت میخورم 

بچه های همون ادمها مناسبت شب یلدای خودشون هست 

اصلا فکر نمیکنن منم مثل بچه های خودشون دختر بودم😔

خیلی قلبم میگیره مگه چقد انسان میتونه سنگدل باشه 

به کی بگم جز خدا

انشالله عزیزم کاش طلاقم میدن جدا کردن با شوهرم انگار بازیچه اونا بودم و تهمت هم میزنن کلا با نقشه جل ...

مزمل بخون سه بار درروز 

حتما بخون ها حتما حتما حتما 

نماز حاجت پنج شنبه بخون حتما همون که توحید داره ۱۱ بار ۲۱ بارو ...

نماز کن فیکون حضرت عباس بخون 

و هرروز سر هراذان دعای فرج رو اونی که میگه زمین تنگ شد و دیگه به استیصال رسیدیم و .....بخون حتما حتما 

از ته قلب شکسته ات به امام حسن مجتبی  و حضرت عباس متوسل شو و خانم زهرا 

همچین دعام کنی بعدش 

مزمل بخون سه بار درروز حتما بخون ها حتما حتما حتما نماز حاجت پنج شنبه بخون حتما همون که توحید داره ۱ ...

سلام عزیزم ببخش دیر جواب میدم تازه اومدم 

اول اینکه خیلی ممنونم اینارو نوشتی برام دعای و نیت خیر کردی

گفتی چی کار ها کنم 

چندتا چله دیگه خودم برداشتم میخونم کنارش نماز شب و دعاهای دیگر و سوره اینا ولی سوره مزمل را تازه تو گفتی شروع کردم 

الان پیرودم تموم شه نماز فیکون و نماز حاجت را هم میخونم 

قربون خدا و ائمه برم که ماه ها ست روزهاست با کمک اونا روزهامو سپری کردم و گرنه خیلی وقته مرده بودم جز توکل و دعا کردن هیچی از دستم نمیاد از صبح تا شب یه عالمه دعا میخونم خیلی شکسته و خسته ام فقط معجزه میخوام معجزه ای که از این تاریکی نجاتم بده 

داغونم کردن ظلم کردن همه جوره اذیتم میکنن منم پناهم اون خدای شاهد بالاسرمه 

چشم واست دعا میکنم‌انشالله هر حاجتی داری بهش برسی و خوشبخت و موفق شی عزیز دلم تو هم واسه من دعا کن خوب شم 

خوشحال شم😔🙏🏻🤲🏻