2777
2789

۲۱ سالمه ... ۳ سال پشت کنکور بودم و کلا اصلا از خونه در نمی اومدم بیرون ... تا اینکه امسال بالاخره خدا خواست و دانشگاه فرهنگیان قبول شدم.... از لحاظ قد و هیکل واقعا اوکی ام.... از لحاظ قیافه هم معمولی ...  خواستگار نه اینکه نداشتم ، داشتم .... ولی باب میل نبودن ... اهل دوس پسر و این حرفاهم نیستم ... تا ۲۵ سالگی هم قصد ازدواج ندارم.... ولی اینکه حس میکنم هیچ خواهانی ندارم ، اعتماد به نفسمو میاره پایین💔💔 چرا همیشه دخترهایی که سرسنگین و متین رفتار میکنن در نهایت تنهان؟!🙃💔

نمیدونم چرا بعد مدت ها اومدم تایپیک بزنم.... شاید چون خیلیییی دلم گرفته ....

اره 

دوره خواستگار داشتن کم کم رو به اتمام هست.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم تقریبا همسنتم منم مثله تو خیلی اهل پارتنر داشتن و یا بیرون رفتن نیستم مسئله اینکه سنه ازدواج رفته بالا اگه بخوای کسیو پیدا کنی ک باب میلت باشه باید بری بیرونو پیدا کنی اگه نه که اونوقت باید خانوادت موقعیت یا اسم و رسمی داشته باشن یا اینکه خانوادت بطور خیلی غیر مستقیم اعلام کنن ک ب سن ازدواج رسیدی تا آشنا ها مورد مناسب معرفی کنن

تو که بیرون نمیرفتی چجوری وقتی کسی ندیدت خواستگار داشته باشی؟الان سعی کن تو اجتماع باشی و شخصیت قوی ...

دقیقاااا ... فک کنم با یه درخت فرقی نداشتم من ... اصن کسی نفهمیده من وجود دارم ....