2777
2789
عنوان

یچیزی بگم😶

95 بازدید | 12 پست

واقعاچجوری همسن و سالای من که زیر سن قانونین وارد روابط عاشقانه میشنو دوست پسر دارنو بعضی هاشون حتی ازدواجم میکنن بابا یکی‌نیست بگن تو دهنت بو شیر میده رو چه به این حرفا واقعا اینا به بلوغ فکری و عقلی نرسیدن هنوز بعد اخه چجوری من‌واقعا درک نمیکنم کسی اینجا بوده تو سن کم وارد رابطه بشه بعضی وقتا فکر میکنم اصلا مناسب سن ما نیست چجوری پدرومادر غافل میشن واقعا من الان همکلاسی هام از تجربیاتشون با دوست پسراشون میگفتن منم گفتم علاوه بر گناه بودن کارتون دارید به خودتون لطمه میزنید بعد همون جمع بهم خندیدن واقعا من کلیشه فکر میکنم؟!😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۷سالگی مثلا به نظر خودم عاشق شدم 

۱۹سالگی باهاش نامزد کردم 

الانم ۲۱سالمه و یه ساله اومدم خونم 

و از همه مهم تر الان دنبال دکمه غلط کردم میگردم 

چون الان فهمیدم که من با این سن برا همچین چیزایی واقعا کم سنو کم تجربه بودم و نباید خودمو از الان درگیر میکردم

من ۱۷سالگی مثلا به نظر خودم عاشق شدم ۱۹سالگی باهاش نامزد کردم الانم ۲۱سالمه و یه ساله اومدم خونم و ا ...

درسته واقعا زیر سن حقل ۲۴،۲۵ نباید از خط قرمزا رد شد

۱۶

1سال ازم کوچیک تری منم مث دوستات تو سن 12 سالگی عقد کردم با این تفاوت ک من بچه بودم و پدر مادرم مجبورم کردن با پسر عموم نامزد کنم الان ک 17 سالمه وحشتناک ترین تجربه ها رو از اون زندگی نکبت بار دارم بارها خودکشی کردم و الانم دارم جدا میشم دلم به حال این کودن هایی ک فکر دوسپسر و شوهر هس میسوزه