2777
2789
عنوان

برای طلاق

453 بازدید | 13 پست

برای اقدام به طلاق باید کجا برم؟ 

باید برم دادگاه بگم طلاق میخوام خودشون راهنمایی میکنن یا باید اول برم پیش وکیل اون اقدام کنه 

واقعا بلد نیستم چه کار کنم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
باید برید دفتر خدمات قضایی دادخواست طلاق بدید

پس مستقیم دادگاه نرم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس مستقیم دادگاه نرم

نه نیازی نیست 

اول مهریه تون رو اجرا بگذارید 

بعد هم دادخواست طلاق بدید 

باید دلیل محکمه پسند داشته باشی برای دادگاه 

یا با همسرت توافق کنی

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
نه نیازی نیست اول مهریه تون رو اجرا بگذارید بعد هم دادخواست طلاق بدید باید دلیل محکمه پسند داشته باش ...

گوگل کردم آدرس هارو پیدا کردم فردا سر میزنم 

مدرک محکمه پسند یعنی چی 

نه نیازی نیست اول مهریه تون رو اجرا بگذارید بعد هم دادخواست طلاق بدید باید دلیل محکمه پسند داشته باش ...

من دیدم توی سایت حتی خیانت و کتک خوردن هم مدرک محکمه پسند حساب نمیشه 

من دیدم توی سایت حتی خیانت و کتک خوردن هم مدرک محکمه پسند حساب نمیشه

امروزه خیلی سخت حکم طلاق میدن 

چندین جلسه مشاوره و اینها داره 

مگر اینکه با همسرتون توافق کنید که مهریه رو ببخشید در عوض ایشون طلاقتون بدن

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

عزیزم سلام

ببخشید تو این تاپیک جای این سئوال نیست اما خیلی برام مهمه 

متوجه شدم چندسال پیش درگیر نوریت اپتیک و ال پی شدین 

الان بهترین؟! هنوزم دارو مصرف میکنین؟! 

من بیمارستان بستری شدم بخاطر نوریت اپتیک برام کورتون تزریق میکنن 

ال پی هم شدن

میگن ال پی خیلی عوارض داره ولی ناچارا شدم 

برای شما عوارض داشت؟! 

عزیزم سلامببخشید تو این تاپیک جای این سئوال نیست اما خیلی برام مهمه متوجه شدم چندسال پیش درگیر نوریت ...

سلام نه عزیزم عوارضش کوتاه مدته بعد از ال پی سرتون رو تکون ندین و مایعات زیاد مصرف کنین جایگزین میشه 

من تشخیص ام اس گذاستن برام تحت درمانم دیگه تا اخر عمر داروها باهامه 

احتمالا اینهارو بهتون نگن خودتون رعایت کنید 

کورتن قند رو بالا میبره به شدت مراقبت کنید چربی و قند خیلی کم استفاده کنین 

کره روغن شکلات مربا و شیرینیجات و چربیجات حدف سیب زمینی و نون و برنج و ماکارونی و نشاسته ای ها که تبدیل به قند میشن محدود استفاده کنین 

شیر و لبنیات فراوان مصرف کنین 

و پروتئین مثل گوشت و ماهی و مرغ  هم توی برنامه غذاییتون باشه 

به علاوه سبزیجات فراوان و میوه در حد تعادل 

حالا شما ممکنه چون کورتن میزنی دهنت تلخ میشه پرستار بهت بگه یه شکلات بخور ولی شما گوش نده یه سیب بخور 

احتمالا اینهارو بهتون نگن خودتون رعایت کنید کورتن قند رو بالا میبره به شدت مراقبت کنید چربی و قند خی ...

عزیزم من پلاک داشتم دکتر برای اینکه تشخیص قطعی بده ببینه ام اس هست یا نه ال پی کرد که جوابش هنوز نیومده

ام اس چجور بیماریه؟! 

الان اذیت نمیشین دیگه؟! 

بینایی تون برگشته؟ 

عزیزم من پلاک داشتم دکتر برای اینکه تشخیص قطعی بده ببینه ام اس هست یا نه ال پی کرد که جوابش هنوز نیو ...

بله بیناییم برگسته اگه پلاک دارین که خوب دیگه ام اس قطعیه 

پیشنهاد بهت میکنم از منی که ۱۵ ساله درگیر این بیماریم 

اول اینکه حتما حتما داروهاتو طبق نظر پزشکت مصرف کن دوما به هیچ عنوان به حرف این طب سنتی و طب اسلامی و سردی گرمی و  علفی فروشها گوش نکن 

دیوانه

ببین پیشنهاد میکنم برو خودتو ببند به یه ضریحی جایی شفا پیدا کنی