2789
عنوان

خرید کانسیلر

79 بازدید | 9 پست

دخترم میشه که واسش کانسیلر بگیرم کلاس هفتمه من خودم مشکلی ندارم ولی میترسم پوستش خراب شه چون یه لک های کوچولو داره خیلی کم که توی دید نیستش ولی میگه بخرم بنظرتون بخرم؟اگه بخرم چه مارکی پیشنهاد میکنین؟

میکاپ آرتیست که نیست در حد چندبار استفاده ناشیانه تو سن نوجوانی چیزی نمیشه بخر براش عزیزم..

ولی بهش بگو بعدش صورتشو بشوره و نخوابه با آرایش.

کانسیلر پریم بخر براش.

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم ک دختر توسن پایین زیاد ارایش نکنه بهتره

کلا ارایش نکنی بهتره من خودم ۲۳ سالمه کل پولمو میدم وسایل روتین پوستی یا عملای پوستی ک پوستو خوب میکنن و پوستو صاف صاف بدون لک میکنن

وقتیم پوستت صافو بی لکه بشه باور کن با یه رژ یا تیت و ریمل قیافت ازین رو به اون رو میشه

بنظرم از همین سنش وسایل روتسن پوستی گرون بخر براش و پوستشو همیشه پاکسازی کن تا سن بالا پوستشش اونقد صافو زیبا باشه به هیچ ارایشی نیاز نداشته باشه

.

بنظرم ک دختر توسن پایین زیاد ارایش نکنه بهترهکلا ارایش نکنی بهتره من خودم ۲۳ سالمه کل پولمو میدم وسا ...

اره خودمم کلی وسایل روتین واسش خریدم پوسش صافه و همینطور که گفته یه دو سه تا لک خیلی کوچیک داره که بخاطر افتاب بوده منم همین چیز هایی که گفتین رو بهش میگم