2777
2789
عنوان

درد و دل😪🫂

26 بازدید | 1 پست

شده از ادمی که پر از عشق و محبته پر از احساساته تبدیل بشید به ادمی که دیگ عشق براش معنی نداره اطرافیان باعث شدن که تبدیل بشه به یه ادم سنگ به ادمی که کمبود محبت داره ادمی که احساس نا امیدی میکنه ادمی که حالش خوب نیس ولی بقیه حتی نمیدونن همیشه فک میکنن یه ادم خوشی زیر دلش زده اس فک کنن این هیچ دردی نداره شده تاحالا تو اوج جوونی احساس کنید که از طرف هیچ کس درک نمیشید کودکی تخمی داشته باشید با ازدواج اشتباهی ام احساساتتون سرکوب شده باشه اینکه شبا همسرت موقع بغل کردت بوس کردنت بهونه ی مریضی بیاره بغلتو پس بزنه اینکه هیچ عشقی نداشته باشه اینکه همش تو گوشی باشه توجه نکنه خستگیاتو مرهم نشه؟ خیلی وقته حالم بده ولى كسى به دادم نميرسه هيج كس نميدونه همه فك ميكنن من خيلى حالم خوبه خيلى همه چى اوكيه چند بار به همسرم گفتم افسردگى گرفتم ولى اعتنايى نكرده فکميكنع دروغ ميگم حالم خوب نى من احساس خلا احساس پوچى احساس كمبود محبت دارم هيچ وقت كسى رو نداشتم قربون صدقه ام بره هيچ وقت كسى نبوده كه منو بغل كنه بگه اگه كسى نبودمن هستم اگه دردى داشتى به من بگو اگع اينجورى شد رو من حساب من پر از حس بدم پر از تنفرم از بقيه پر از تروماهايى كه تو بچگى داشتم پر از احساس پوچى لبريز از حس بى ارزشى

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز