2789
عنوان

الف مشاور

1817 بازدید | 9 پست

سلام 

کسی با این موسسه مشاوره داشته 

الان من حدود سه ماهه مشاوره رو باهاشون دارم اوایل خیلی پیگیر بودن جوری مهمون داشتیم تو اون روز هم منو ول نکرد هعی زنگ میزد اما حالا دیگه اینجوری نیست حتی یدونه کمک مشاور داشت که گفت یذره از کارا رو اداره میکنه ولی بعداً دیدم فقط اون پیگیر منه و خودش هیچ کاری نمیکنه که خانوادم اعتراض کردن و حل شد به ما گفت تو هیچ آزمونی شرکت نکن خودم ازت آزمون میگیرم اما آزموناش همه رو از این سایتای درسی مثل پادرس و گاما و یا تلگرام بر میداره برنامه هم می‌چینه من بهش نمیرسم سال دوازدهمم مدرسه هم میرم نمیدونم دیگه باید چکار کنم و الان خیلی پشیمون بابت اینکه به این موسسه اعتماد کردم پول هم یکجا گرفتن خلاصه اگر کسی با این مشاوره آشناییتی داره مشاور شما هم همینطور بودن؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام

من کار کردم چند ماه پیش برای سال یازدهمم ثبتنام کردم و هم توی دوره ی رایگانشون شرکت کردمو هم دوره ی اصلیشون

خیلی بازدهی خوبی داشتمو خیلی چیزارو که نمیدونستمو بهم یاد دادن عزیزم

برای من که خیلی خوب بود بازدهیش ایشالا برا توام همین شکل باشه

سلام من پشت کنکوری بودم. بخاطر امتحانات نهایی در سال قبل نتونستم رتبه خوبی کسب کنم 

برای سالی که گذشت تماس گرفتم، واقعا با کمکی که مشاور بهم کرد تونستم کنار تست امتحانات نهایی دوازدهم هم اونایی که خراب کردمو دوباره امتحان بدم و تراز خوبی هم تو نهایی کسب کنم

واقعا ممنونم❤️

سلام 

من ۶ ماه باهاشون کار کردم ، بعدش بخاطر مشکلات شخصی نتونستم کار کنم متاسفانه.

ولی تو اون ۶ ماه راضی بودم واقعا

کارام خیلی رو نظم افتاده بود و یه سری روش های مطالعاتی و تست زنی هم بهم یاد دادن که واقعا کمک کننده بود

با اینکه خودم زیاد اعتقادی به مشاور نداشتم ولی از انتخابم راضی بودم

سلام.

من سال دوازدهم بودم که یک مشاور از شهر خودمون انتخاب کردمو باهاش‌کار‌کردم که ازشون برنامه ریزی تحویل میگرفتم و فکر میکردم خیلی دارم خوب پیش‌میرم ولی توی کنکور خراب کردمو دیدم خیلی فراتر از اون چیزی بود که من خودم.

بعد از کنکور اردیبهشتم تصمیم گرفتم که دیگه درس نخون چون تلاش کردمو نتیجه نگرفتم.

مدتی از درس فاصله گرفتم و تصمیم‌به پشت کنکور موندن گرفتم چیزی که به ذهنم رسید این بود که خودم بخونم ولی دیدم نمیتونم.

برای همین دنبال مشاور خوب میگشتم که با موسسه الف مشاور آشنا شدم و ارتباط‌گرفتم. اولش دیدم منفی بود که همه مشاورا همینن و هیج تاثیری ندارن ولی وقتی فهمیدم دوره آزمایشی برگزار میکنن کنجکاو شدم که شرکت کنم. و توهمین دوره آزمایشی کلی تغییرات داشتم که اصلا فرق داشت با مشاوری که داشتم. دیدم فقط این بود که یک برنامه قراره بگیرم‌اما پیگیری همه جانبه داشتن. که خیلی تونستن بهم کمک کنن و دیدم نسبت به کنکور هم تغییر کرد.

کاملا مشخصه همه کامنتا فیکه و فقط برای بازار گرمی. حتی استارتر هم مشخصه این تاپیک رو زده ک بقیه همکاراش بیان و تعریف کنن 😂😂مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید... به تاریخ عضویت همه کاربرایی که کامنت گذاشتن دقت کنید، خودتون متوجه فیک بودن میشید.