من کلا میلی به شیرینی ندارم پس اون که کلا حذفه، الان لطفا نیاید بگیددد واااای رژیمت چقدر سخته من حدود 120 شده وزنم حالم خیلی بده سخته برام
از صبح هیچی نخوردم تا ساعت 3 ظهر که یه تیکه پنیر و خیار و گوجه با چای بدون شکر خوردم الانم میخوام یه قهوه ی تلخ با شکلات کوچیک بخورم برای شام هم که احتمالا ساعت 8 اینا بخورم، قارچ و آویشن و گوجه و فلفل دلمه تو فر بدون نون
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم این رژیم کاملاااا اشتباهه شما با کالری شماری خیلی راحت میتونید وزن کم کنید اینجوری فقط ب بدنت ...
من کلا غذا زیاد نیست... شیرینی که اصلا لب نمیزنم فقط ناهار میخورم، الان به جای ناهار تنها اومدم دو وعده کردم غذامو در روز بدون نون و رژیمی همه چی هم میخورم یه روز سینه مرغ پخته یه روز قارچ به روز سیب زمینی آبپز و آویشن ولی نمیتونم برنج بخورم چون خسته شدم از آدمایی حرف شنیدم که وقتی بهش فکر میکنم خنده ام میگیره....
برای مثال یه بدن با وزن ۵۰ کیلو ، برای ثبات وزن نیاز داره روزی ۱۵۰۰ کالری دریافت کنه ، برای کاهش وزن روزی ۱۰۰۰ کالری و کمتر و برای افزایش وزن بالای ۲۰۰۰ کالری.
منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..
رژیم باید فول پروتین با فیبر زیاد و کربوهیدرات کم باشه
الان این چیزایی که خوردی کدوم یکی از اینا رو داشت؟
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)