نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) میفرماید: «بین مسلمان و كافر فاصلهاى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚 بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!!
|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|
زمان پهلوی از بس پاسپورت ایران با ارزش بود خود شاه رو ۴۷ سال پیش همین موقع ها هیچ جا راه نمیدادن😃 پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"
[QUOTE=363212119]۱۰ تا ۱۰ و نیم کی خودت اماده برای خواب می کنی
۱۰ میرم واسه خواب
|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|