2777
2789

عقلانی فک کنی طلا

دلی فک کنی آیفون😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلیقه ای گلم

مثلا من گوشیم و راضیم میدم طلا

ولی شاید تو گوشی رو بیشتر دوست داری

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من با گوشی های پایینترم اوکیم در نتیجه طلا میخرم، یا لااقل سری s سامسونگ میگیرم 

حالا اینکه خودت چه شکلی ای همونجور تصمیم بگیر

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همه ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

من با گوشی های پایینترم اوکیم در نتیجه طلا میخرم، یا لااقل سری s سامسونگ میگیرم حالا اینکه خودت چه ش ...

سری اس دادم 23fe

باهاش مشکل ندارم خیلی هم خوبه

یه مدت ایفون تو سرم افتاده😂

شوهرم گف اگه میخوای پولاتو جم کن گوشیتو بده من کمکت میکنم آیفون بگیری

ولی من هم طلا دوس دارم هم گوشی 😂

💚🤍💚🤍💚

هرگز آیفون برام اولویت و خفن نبوده ... 

قرار نیست چون همه رفتن به یه سمت منم برم اونور ... تا قیام قیامت پولامو برای سرمایه گذاری میدم 

مگر اینکه اونقدر آدم داشته باشه که اصلا صد میلیون و دویست میلیون براش به نظرم نیاد 

سری اس دادم 23feباهاش مشکل ندارم خیلی هم خوبهیه مدت ایفون تو سرم افتاده😂شوهرم گف اگه میخوای پولاتو ...

دیگه بشین قشنک دو دو تا چهارتا کن ولی ایفون چیز انچنان خاصی نیست بزرگش کردن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همه ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

اوم

از من بهت نصیحت وقتی تو فکر ایفون بری دیگه نمیتونی در بیای اگه شوهرت کمک میکنه تا گرم هست برو ایفون بگیر بعد طلا رو سال دیگه یا دو الی سه سال دیگه  بگیر 

و اینکه ب نظرت میتونی با ایفون کار کنی ؟ 

من هفتی و پر مدعا دیدم نتونسته دستش بگیره 

یکی‌ از دوستامم که ایفون گرفت کفت بهش یاد بدم سرویسم کرد تا یادگرفت

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚