2777
2789
عنوان

شوهراتون خوبن راضی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این درصدو از کجا اوردی؟

از خانومای نی نی سایت 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

وضع مالیش چطوره.قبل ازدواجم همین بود؟؟

تو عقد یک ذره بهتر بود وضع مالیش خوبه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

راضی نیستم چون خیلی متحجره و بلد نیست با احترام صحبت کنه با دیگران چون سنتی بود ازدواجم و دوران عقد ...

وای خدایاااا

شما باز میشه گفت سنتی

من با کسی دوست بودم و این اقا همینطورب بود

همش میگفنم تروخدا درست صحبت کن اه چرا اینطورین

از خانومای نی نی سایت

اینجا فقط بدبختی هاشونو جار میزنن 

خیلیام دروغ میگن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

من ۱۳ سال ازدواج کردم دوست بودیم دوران دوستی خیلی نازم خریدار داشت هم ازدواج کردیم اون هیجان فروکش کرد تبدیل به دوست داشتن شد تو قبل ازدواج باید چشمو باز کرد بعد ازدواج بست خیلی چیزا من کوتاه اومدم خیلی چیزا اون باید فداکاری کرد همه چیز اون چیزی که ما میخوایم نیست و هردو شخصیت و اخلاق جدا باید وفق داد دعوا هم غیر ممکنه نباشه 

کاربر ۹۵ هستم 
چرا

خاله زنکه،عین زنای بیوه میمونه ،فرش چی بخریم مبل چی بخریم ،واسه ننش طلا چه مدلی بخره ،چطوری چیدمان کنیم،چطوری شام و نهار درست کنم،خونه داریم به من یاد میده ،خاله عمه ننه اش چی گفته ،زنداییش چه غلطی کرده ،مردشور احساساتش ببرن کاش ،الان همه میگن زندگیت عالیه ،شوهرت نه اهل خیانته نه فحش میده نه میزنه ،ولی نمیدونن زیر زیرکیی چطوررر آتیشم میزنه

ادما زیر ی سقف اخلاقاشون فرق میکنه

تو نامزدی مسافرت رفتن کمک کنندس

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

وای خدایااااشما باز میشه گفت سنتیمن با کسی دوست بودم و این اقا همینطورب بودهمش میگفنم تروخدا درست صح ...

من بخاطر همین رفتارش خونه هیچکدوم از فامیلام نمیرم 

چون آبروم میره ،شاید چون من زیادی حساسم، من ب شدت اهل رعایت حریم و آداب هستم

جالبه خونه فامیلای خودش خوب و عالیه ولی سمت ما میاد خراب میکنه

وقتی ام بهش تذکر میدم دعوامون میشه.