2777
2789
عنوان

لطفاً شما این کارو نکنین

1015 بازدید | 68 پست

از بچگی یا تو جوونی رو دخترا اسم خاستگار نزارید چون تقدیر و قسمت و نمی‌دونیم

من چند سال بود یکی از آشنا هامون خاستگارم بود 

پدرا راضی به این ازدواج نبودن زیاد ولی خب پسره ازدواج کرد من خیلی بهش علاقه نداشتم ولی خب هر کار کنی غرور یه دختر می‌شکنه ک یهو می‌شنوه بعد اون همه خواستن طرف رفته زن گرفته

من نفرینش نکردم ولی مادرش گریه کرد و معذرت خواهی کرد ک فقط بخاطر اخلاق پدرت نشد

الآنم زیاد از عروسش راضی نیست حالا ایندشونو نمیدونم 

گاهی بنده هم بگذره خدا کارما رو میزنه مراقب باشید🙏🏻👌🏻

وای فقط اونایی که از بچگی بهت میگن عروس خودمی عروس گلم 

واقعا فکر نمیکننن چه لطنه ای بعدا به احساساتمون وارد نیشه

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

غرورت رو شکست...

چرا؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا خاستگار بودن نه من

خب پدرها با هم به توافق نرسیدن و شما هم علاقه ای نداشتین ...یعنی پدرا موافق میشدن بدون علاقه ازدواج میکردین؟

فکر میکنم به این موارد اصلا فکر نمیکنین ..نظر خودتون مهم نبوده

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

کار بزرگترا اشتباه بوده دیگهپسره شاید بعدا از یکی دیگه خوشش میومده دیگه کارما که نیستمادره نباید برا ...

پسره زیاد منو ندیده بود ولی عاشقم بود حتی چند بار به مادرش اصرار کرده بود که گوشیتو بده یواشکی باهاش حرف بزنم

خانوادشو تهدید کرده بود ک اگ اونو برام نگیرین میرم پارتی و .‌.

اما پدره مخالفت کرده و گفته من نمیام

خب پدرها با هم به توافق نرسیدن و شما هم علاقه ای نداشتین ...یعنی پدرا موافق میشدن بدون علاقه ازدواج ...

چون حالت ازدواج سنتی بود و کیس خوبی بود برای ازدواج