2789
عنوان

فامیل نیش زن

131 بازدید | 12 پست

اینو اول بگم من این اولین موفقیت تو زندگیمه و همیشه از طرف مامان و خواهرم نیش خوردم انگار که بچه ی سر راهی بودم . و حالا کاملا بی گناه فامیلم شرو کرده‌.عمم اومده بود خونمون شرو کرد با نیش و کنایه به من حرف زدن که آره تحصیلات مهمه اما آدم بی‌شعور به هیچ جا نمیرسه.....! مگه من چیزی گفته بودم ؟ خدا نگذره از کسایی که بی دلیل نیش میزنن...چیکار مردم دارین ؟چرا بیخود وقتی گسی کارتون نداره نیش میزنید؟ چراا؟

خسته و امیدوار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه موفقیتی؟ مادر شوهر خدا نشناس منم همینجوری بود بگو زنیکه حرف نزن نیش زدنت چیه

بعد از اینکه سلامت روح و روانمو داغون کردم پزشکی آوردم. خدا شاهده دیگ این رشته پز نداره و شرایط تغییر کرده نسبت به قبل ولی باز نیش میزنن...

خسته و امیدوار

واقعا بعضی ها روی مار رو سفید کردن با اون نیش زهرالودشونهمش هم از حسادت هس از کمبودها از عقده ها

خدا حلال نکنه این افرادو.. شیرینی کوچیک هر چیزی رو باید ب آدم کوفت کنن. کاش ی ذره جنسم مث خواهرم خراب بود .این خواهر و مامان من دشمن خونی منن فرقمون دوساله ولی مامانم عاشق اونه انگار ب خون من تشنس. برا خواهرم انقد بریز بپاش ..حالا اونم تعهدی بودا. ب من ک رسید هر جا نشست گفت انقد خرجش کردیم آخرم دولتی نیاورد تعهدی آورد...آبرومو همه جا برده ی دختر سرخورده شدم

خسته و امیدوار

خدا حلال نکنه این افرادو.. شیرینی کوچیک هر چیزی رو باید ب آدم کوفت کنن. کاش ی ذره جنسم مث خواهرم خرا ...

خواهر منم همینجوری هس

بنده خدا ب جایی نرسیده 

نه مالی نه درسی نه اجتماعی 

از حسادتش کسی موفقیتی ب دست بیاره نیش میزنه ک چیزی نیس که

همه میدونن از حسادتش هست ب روش نمیارن

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
بعد از اینکه سلامت روح و روانمو داغون کردم پزشکی آوردم. خدا شاهده دیگ این رشته پز نداره و شرایط تغیی ...

عزیزم الهی شکر کن و من غریبه موفقیتتو بهت تبریک میگم خانوم دکتر آینده 🥺❤️🥰میدونم که برا خواستت چقدر تلاش کردی  نبینم جا بزنیا برو جلو 

اون روزی رو می بینم که عمت مریض میشه و از تو می خوان بری بالا سرش اون روز که تو به روش نمیاری و اون میفهمه چه حرفی زده دنیا گرده توقع نباید داشته باشی هیشکی جز مامان بابات ذوقتو کنن 

ادم تحصیل کرده بی شعورم هست مهم به ذات دید خود ادم به جهانه که چه رفتاری داشته باشه این همه بری درس ...

اون اومده بود ب من نیش بزنه جلو درم گفت واای چقد چاق شدیی این بیشعوری طرفو میرسونه و الا معلومه ک اینهمه محصل بی‌شعور هست ک پشیزی ارزش نداره تحصیلاتش

خسته و امیدوار

اون اومده بود ب من نیش بزنه جلو درم گفت واای چقد چاق شدیی این بیشعوری طرفو میرسونه و الا معلومه ک ای ...

تو این جور موقعیت ها ساکت نمون تو دلت نمونه مثلا گفت چاق شدی بگو به نظرم خودم چاق نیستم یا خودم اینجوری دوست دارم

عزیزم الهی شکر کن و من غریبه موفقیتتو بهت تبریک میگم خانوم دکتر آینده 🥺❤️🥰میدونم که برا خواستت چقد ...

قربونت برم . به خدا بدونی چقد ارومم کردی ..کاش مثل شما زیاد شع تو این دنیا .. مهربون من مرسی برا انرژی مثبتی که بهم دادی 

خسته و امیدوار

قربونت برم . به خدا بدونی چقد ارومم کردی ..کاش مثل شما زیاد شع تو این دنیا .. مهربون من مرسی برا انر ...

فدات عزیزم می دونم چقدر این آدما روح و روان آدمو خراب میکنن ولی خدایی که جواب تلاشتو داده جواب نیش کنایه بقیه رو هم میده … 

برا من و حال زندگیم هم دعا کن 🥺چون همچین آدمی باعث نابودی زندگی منم  داره میشه 😊