2777
2789
عنوان

زنگ زدم به شوهرم اینارو بهم گفت😭

551 بازدید | 31 پست

دوماهه زندگیو برام جهنم کرده همش قهر و دعوا راه میندازه دیروز بهش پیام دادم که پیش قدم شم اشتی کنیم دیدم کینه ی دعوای دوماه پیشو به دل داره باز اهمیت ندادم ولی دیدم بس نمیکنه صب زنگ زدم گفتم نمیخوای تمومش کنی این وضعو؟گفت اونی ک باید تموم کنه تویی اگه قراره بمونی باید آدم بشی حرف دهنتو بفهمی مگه برا من چیکار کردین ک منت میزاری تکلیفتو مشخص کن برای من مهم نیس یا اینوری بشه یا اونوری

یادش رفته خودش چقد توهین کرد به منو خونوادم چقد تحقیرمون کرد ولی یبار که کوبنده جوابشو دادم حرفای من یادش مونده و عقده کرده مثل دشمن باهام حرف میزنه دیگه اون ادم سابق نیس

مامانمم صب زنگ زد بهم دید بغض دارم فهمید گف دعوا کردین؟گفتم نه ولی ناراحت شد و قطع کرد

حس میکنم دیگه هیچی مثل قبل نمیشه😭دیگه نمیشناسمش

چیکار کنم الان چه رفتاری نشون بدم؟

ینی کارمون به جدایی میکشه؟😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم

اگه میخوای زندگی کنینی بخ نظرم برین مشاوره یا اینکه قرار بزار

حرف بزنید اگه دوتاتون توهنین کردین یا هرچی باید اشتباهاتتون رو گردن بگیرد و بپذیرید بعد زندگی کیننی

هر حرفی زد جوابشو عینا بده و محلش نده تو به توهیناش عادت کردی اونم به خودش عادتکنه بگو چیزی که بارم میکنی به خودت بر میگردونم تمام

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
مشکلتون چی بوده گلم؟

دوماه پیش یه دعوایی داشتیم که شوهرم همش به خونوادم توهین کرد هی گفت برو به بابات اینو بگو اونو بگو من اولش سکوت کردم دیدم تمومی نداره دلم خیلی شکسته بود بهش یه پیام دادم و مثل خودش برخورد کردم حتی بدتر گفتم حیف اون همه لطفی که ما در حقت کردیم وقتی حتی خونوادتم ولت کرده بودن

اون پیام رو عقده کرده 

عزیزم من خیلی درکت میکنم...شوهره منم کینه ای هس کافیه ی خطایی بکنم همش باید برم منت کشی درسته درمواقع عادی خیلی خوبه و منو واقعا وابسته خودش کرده اصلا طاقت قهرشو ندارم .اما شوهرامون کینه ای هستن مث همن میدونی چیکارکن....من سری قبل ی حرف دروغی راجب مامانش زدم اینم فهمید دروغ گفتم و خیلی ناراحت شد و اصلا ازدلش نمیتونسم دربیارم فک کن تا ی هفته ن حرف میزد ن چیزی کلافه شده بودم همش میگفتم دبگ‌تکرار نمیکنمو فلان...وای اگ بدونی چیا کشیدم اما اخرش موفق شدم ازدلش دربیارم.منو توباید تلاش کنیم کاراشتباهی نکنیم تا شوهر کینه نگیره...وقتایی ک کار اشتباهی نمیکنم شکر خدا عالی هسیم باهم و واقعا خودمو خوشبخترین ادم میدونم ازبس محبت میکنه و..اما کافیه ی کاری بکنم ک بدش بیاد...واویلا میشه دیگ...

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

اصلا نترس و ضعف نشون نده بخادطلاقت بده باید مهریه بده و کلی مخارج دیگه یکم تحمل داشته باش باهاش بحث ...

از این میسوزم که چقد این همه مدت همه ی حرفا و توهیناشو بخشیدم باید مثل خودش عقده میکردم و باهاش دشمن میشدم چون یبار باهاش مثل خودش تا کردم داره اینکارارو میکنه مستقیم میگه ازم متنفره

عزیزم به نظر من یه قرار بذارید بیرون...ناهار برید بیرون بخورید بعد با سیاست زنانه خودت و قشنگ توو پارکی یا یه جای قشنگ باهم حرف بزنید.دوست داشتی می تونی چایی یا شیرینی چیزی ببرین زیر انداز پهن کنین...و با آرامش باهم صحبت کنید.

توو حرف هم نپرید اجازه بدید حرفاتون شنیده بشه...و آخر سر نتیجه گیری کنید.

مشکلاتتون ازهم بپرسید بگو مشکلت با من چیه دلت می خواد چه رفتاری داشته باشم؟

بعد متقابلا تو هم بگو چه مشکلاتی داری...

آرامش خیلی بهتر از دعواست...تمام تلاشتون رو بکنید یا آرامش حرف بزنید و زود عصبی نشین از اون مشکلات

از جدایی نترس به شوهرت میگفتی موشک جواب موشک اونهمه توهین و تحقیر به خونوادم گفتی چیزی نگفتم یکبار ف ...

همینو بهش گفتم گفت من اونطوری حرف زدم؟

گفتم جواب های هویه انتظار داشتی من حرفای بهتری بزنم؟باید یه جواب کوبنده تر از خودت میدادم تا تمومش کنی

گف کاری ندارم تکلیفتو روشن کن

ته همه ی حرفاش انگار تشویقم میکنه ک بزار برو دیگه نمیخوامت

دوماه پیش یه دعوایی داشتیم که شوهرم همش به خونوادم توهین کرد هی گفت برو به بابات اینو بگو اونو بگو م ...

شوهرت  سرش ی جا گرم نیس؟ 

دوماه خیلیه . من بودم میکشتمش😂

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

عزیزماگه میخوای زندگی کنینی بخ نظرم برین مشاوره یا اینکه قرار بزارحرف بزنید اگه دوتاتون توهنین کردین ...

مشاوره که نمیاد

خب من الان همین کارو کردم پیش قدم شدم گفتم بیا تمومش کنیم هی بحثو پیش میکشه هی میگه تو اینو گفتی اونو گفتی با اینکه من فقط جوابشو دادم و بعدشم معذرت خواهی کردم ازش ولی تمومش نمیکنه

از این میسوزم که چقد این همه مدت همه ی حرفا و توهیناشو بخشیدم باید مثل خودش عقده میکردم و باهاش دشمن ...

بزاربگه منم اینروزارو کشیدم اون عادت نداره ب حرفات همونطور ک توعادت کردی اونم عادت میکنه فقط نباید ضعف نشون بدی  اگرم قصدت اشتیه سعی کن نامحسوس اشتی کنید ن بامنت کشی تو

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من