2777
2789
عنوان

حس ششممم

| مشاهده متن کامل بحث + 2496 بازدید | 393 پست
مرسی گلم همش درستهفقط فصل تولدش تابستونه

همین یدونه دیگه انتظار ندارین ک تک تک درست دربیاد 😁

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

پشمام 😂😂

درست بود؟

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین یدونه دیگه انتظار ندارین ک تک تک درست دربیاد 😁

فدای تو بشمممم👌💚

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
درباره منچی حس میکنی؟!

خب تواینده دختر سربه هوایی میشین و خیلی دوست دارین که مستقل کارکنین، و به ارزوتون دوست دارید برسین اونم یه پسر پولدار و ددیه ارزوتون.. 

دختر برونگرا و پرانرژی باید باشین، یکم اضطراب اجتماعی دارید که البته طبیعیه حل میشه

شما یه ادم سخت کوش اما انعطاف پذیر هستین، یکم ناامید میشین اما امیدوارهستین و به راهتون ادامه میدیدم ...

تازه سال اول هستم هنوز پزشک نشدم

به نظر شما ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟ امیرحسین چه حسی به من داره؟

درست بود؟

بیشترش آره مرسی عزیزم 😂❤️

هر که در زد بر دلت در را شتابان وا مکن///طفل گاهی بر دری بازی کنان سنگی زند ..❤️🩹«در هیاهوی این روزگار، ترجیح میدهم آرام قدم بزنم، عمیق فکر کنم و سبک زندگی کنم؛ نه برای جلب نگاهها، بلکه برای ساختن خودی که هر روز بهتر از دیروز باشد.»💚 رشد | تعهد | آرامش 🌱🤝🕊 / 📚دانشجومعلم 👩🏻🏫 📚 ✨ 📝

خب تواینده دختر سربه هوایی میشین و خیلی دوست دارین که مستقل کارکنین، و به ارزوتون دوست دارید برسین ا ...

سر به هوا شدم خواهر😎😎🤣⚘🫂🫂🫂

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

شماهم حدس میزنم منطقی باشید خیلی منعطف هستین و به نظرات بقیه اهمیت میدید. یکم ناامید و کمبود اعتمادبنفس دارین که مشکلتون حل میشه

مادرتون سخت گیره، دوستای خوبی دارین و خیلی خوش شانس هستین. مستقل دوست دارین باشید 

حدس میزنم یه برادر داشته باشید

خب تواینده دختر سربه هوایی میشین و خیلی دوست دارین که مستقل کارکنین، و به ارزوتون دوست دارید برسین ا ...

به نظرت اون پسره کیه؟😈😈🤓🐣

شاید یک روز

شاید هرگز🤣

میشه حست رو نسبت به ظاهر خودم و اون بگی :)

ظارهاون خیلی خوبه، چشم ابرو مشکی هستین و خوشگل یه صورت گِرد دارین، موهاتون متوسطه و قدتون هم حدس میزنم بین ۱۶۵ یا ۱۶۳ و.. اینا باشه 

پسره موهاش فرفریه قدش هم بلنده، معمولا تیپ های مشکی میزنه و خیلی دوست داره مغرور دیده بشه

شماهم حدس میزنم منطقی باشید خیلی منعطف هستین و به نظرات بقیه اهمیت میدید. یکم ناامید و کمبود اعتمادب ...

ببین من حس میکنم صدان نازک ودخترونه ست،درسته؟!

درمورد دوستمم میگید؟Yویژگی هاش و جدیدا با ی پسری اشنا شده بنظرت چطور ادمیه 😀

Y یکم دختر سختگیریه اما اعتماد بنفس بالایی داره، خودش رو دچست داره اما باید مواظب باشه مغروز نشه 

خیلی باپسره بهم دیگه میان. پسره هم دوستش داره و حس میکنم رابطشون پایداره

ظارهاون خیلی خوبه، چشم ابرو مشکی هستین و خوشگل یه صورت گِرد دارین، موهاتون متوسطه و قدتون هم حدس میز ...

به نظرت رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول میشم ؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱